• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Med vikendom konec “zime”

Pa smo le dočakali dolgo pričakovani trenutek – zadnje kolo ZRL Kobarid. Zaradi težav organizatorja s telovadnico (zamenjava strehe) je t. i. zimska liga pričakala cvetenje pomladnega cvetja in sadnega drevja.

V soboto se bodo igralci ŠD Breginjski kot za končno tretje mesto v skupini “za svojo dušo” pomerili z ekipo Tatanka. Ti dve ekipi se bosta srečali prvič, tako da lahko pričakujemo zanimivo tekmo – vprašanje je le, koliko je našim fantom “ponagajal” ta dolg premor po, za to ekipo, izjemni seriji dveh tekem brez poraza (zmaga proti Dream Team-u in remi proti Cezarju).

Kotarji so se z ekip Kovi letos že srečali in sicer na prvi tekmi prvega dela zimske lige in minimalno izgubili z rezultatom 2:1. Sicer bo prihajajoča tekma imela precej podobnosti s prvo, saj obe ekipi igrata po precejšnjem premoru, tako da zagotovo uigranost obeh ekip ni na najvišjem nivoju. Edina razlika bo v tem, da je ekipa Kovi že pred to tekmo postala prvak letošnje lige, tako da bodo lahko igrali popolnoma neobremenjeno, vprašanje, ki se lahko zastavlja našim fantom, pa je, kako motivirano bodo pristopili k branjenju neporaženosti na letošnji ligi. Upamo, da bo našim uspelo kot prvim premagati letošnjo absolutno najboljšo ekipo lige.

Kobarid – Športna dvorana

ZRL Kobarid, 5. krog nadaljevanja – SOBOTA, 16. april 2011, ob 16.40

ŠD BREGINJSKI KOT : TATANKA

Kobarid – Športna dvorana

ZRL Kobarid, 7. krog nadaljevanja – NEDELJA, 17. april 2011, ob 16.00

KOTARJI : KOVI

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: