• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Še v tretje žal ni šlo! :)

V petek, 2. julija, smo se še tretjič podali na Livške Ravne, kjer smo v zadnjih dveh nastopih dosegli odmevna rezultata, katera si bomo še dolgo spominjali. Na Livške Ravne nas številne igralce Kotarjev namreč vežejo lepi spomini, saj smo s turnirja domov prinesli že dva pokala. Dve leti nazaj, ko smo igrali šele  svoj drugi turnir, smo zmagali, lani pa smo še enkrat nastopili odlično in na koncu zasedli četrto mesto. Letos se nam ni vse izteklo po željah, saj smo turnir zapustili že po odigranem skupinskem delu, kjer smo zabeležili dva poraza. Vseeno smo na Livških Ravnah preživeli lep večer.

Kotarji: Robi, Aleš, Srečko, Simon Č., Jure, Igor

Predtekmovanje; skupina C, prva tekma (21.30)

Kotarji 1 : 3 (0:1) Zuride

Strelec za Kotarje: Jure

ZURIDE S PREUDARNO IGRO DO ZMAGE
Nasprotna ekipa je prvo tekmo proti Selekciji zmagala po streljanju “penalov”, torej strelov z gola na gol, in si tako pripravila lepo izhodišče pred tekmo proti nam. Začeli so nevarneje in nekajkrat ogrozili naš gol, a Aleš je bil vedno na mestu. Po začetnem krču smo bolje zaigrali tudi Kotarji ter si pripravili nekaj priložnosti. Večinoma je šlo za strele s strani, ki pa so vsi zleteli mimo gola. Nasprotniki so nam povzročali veliko skrbi, saj so dobro širili igro in večkrat vtekali po krilih. Ko so naredili manjšo napako, smo Kotarji hitro pokrili vsak svojega igralca, njihovemu zadnjemu možu pa je uspelo iz obrata ustreliti proti golu. Pravzaprav nenevaren strel pa je vseeno našel pot v mrežo, saj je pred tem Aleš pokril nasprotnika, Simon pa je bil za las prekratek in žoge ni uspel odbiti. Zadetku je kmalu sledil polčas. Po odmoru smo Kotarji poskušali doseči zadetek čim prej. Veliko priložnost za izenačenje je imel Igor, ki se je na nasprotni polovici odlično znašel, a streljal za las mimo gola. Igralci ekipe Zuride so napadalnejšo in bolj odprto igro Kotarjev znali kaznovati in svojo prednost so še povišali po lepo izpeljanem protinapadu. Jure je nato hitro znižal zaostanek in nas ponovno vrnil v igro. A vse prizadevanje, da bi vendarle izenačili, se je razblinilo kakšno minuto pred koncem tekme, ko so nasprotniki z dvojno podajo prešli našo obrambo in zadeli še tretjič. Po sodnikovem žvižgu so se veselili napredovanja v četrtfinale.

Predtekmovanje; skupina C, druga tekma (22.30)

Kotarji 0 : 3 (0:1) Selekcija

ZA NAPREDOVANJE BI BILA POTREBNA VISOKA ZMAGA
Proti Selekciji smo potrebovali zmago s štirimi ali petimi zadetki razlike, saj bi si tako izborili napredovanje. A podobne želje so imeli tudi nasprotniki, ki jim je zadoščala že minimalna zmaga, saj so na prvi tekmi remizirali in točko že imeli. Tako smo oboji igrali na polno. Prvi polčas ni ponudil izrazitih priložnosti, saj sta obe ekipi odigrali odlično v obrambi. So pa nekaj prostora ob koncu prvega dela nasprotniki le našli in se po močnem strelu v desni kot gola veselili vodstva, ki so ga do polčasa znali zadržati. Drugi polčas je potekal podobno kot prvi. Zopet sta se izkazali obrambi, ki sta uspešno odbivali vse poskuse. Kotarji smo se začeli zavedati, da časa zmanjkuje in da si četrtfinala ne bomo uspeli zagotoviti. Ker je rezultat ustrezal tudi nasprotnikom, se je igra nekoliko umirila. Precej nevarnejši smo bili Kotarji, ki smo si želeli doseči izenačujoči zadetek. Nasprotniki so našo napadalno igro kaznovali in povišali vodstvo po protinapadu, tretji zadetek pa so dosegli tik pred koncem tekme po napaki Kotarjev pri organizaciji napada.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: