• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Maraton Franja 2010

Pretekli vikend je potekala tradicionalna rekreativna kolesarska prireditev Maraton Franja. Organizatorji so, kot je to praksa že kar nekaj let, za udeležence pripravili več tras različnih težavnosti in dolžin.
Na startu najdaljše in hkrati tudi najprestižnejše 156 kilometrov dolge trase se tradicionalno zbere ogromno število kolesarjev. Poleg rekreativcev so tu še bivši in aktualni klubski tekmovalci – tako slovenski kot tudi tuji. Prav udeležba slednjih daje tudi pravi tekmovalni duh.

Skupaj z okoli 1700 kolesarji vseh tekmovalnih kategorij se je prvič na pot podal tudi član našega društva Gregor Rakar in kljub manjšim težavam med samo dirko na koncu osvojil zelo lepo uvrstitev. V svoji kategoriji je dosegel uvrstitev med 20, skupno pa je bil uvrščen med najboljših 70. V zgoraj omenjeni konkurenci je to zagotovo omembe vreden uspeh.

Za uspešen nastop Gregorju iskreno čestitamo in mu želimo veliko uspeha ob njegovih naslednjih športnih podvigih, hkrati pa mu obljubljamo več podpore pri izvedbi njegovih “projektov”.

Gregor po lanski zmagi na kolesarskem maratonu Povoletto - Breginj

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: