• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Z “likofom” zaključili z večjimi deli na igrišču

V soboto, 10. avgusta smo s t.i. likofom oz. bolje rečeno mini piknikom zaključili večja dela, katera smo v letošnjem planu dela predvideli za naše “domovanje”. Pred časom smo vse obiskovalce naše sp. strani v članku s fotogalerijo že seznanili s dotakratnimi novostmi na igrišču in predvidenimi aktivnostmi v prihodnje. Tokrat pa dodajamo še opis nadaljevanja del podkrepljen s slikovnim gradivom.

Delom opisanim v zgoraj omenjenem članku je najprej sledilo barvanje in postavitev barake. V nadaljevanju smo za namene skladiščenja opreme v baraki izdelali še regale oz. police ter vanjo preselili večino opreme iz dosedanjih zasilnih skladišč. Poskrbeli smo tudi za urejenost okolice barake – počistili smo pločnik ob pošti in zabetonirali muldo med barako in mejno (žično) ograjo s sosedi. To, staro in precej dotrajano ograjo, smo po barvanju in ravnanju stebrov tudi olepšali z novim žičnim pletivom. V neposredni bližini barake smo postavili tudi korito s pitno vodo, ki nam bo pri rekreaciji in organizaciji dogodkov v prihodnje v veliko korist (ko/če uredimo vso potrebno papirologijo).
V tem tednu, ko bo potekala intenzivna priprava na bližajoči se turnir, bo potrebno naprej dokončati prejšnji teden začeto košnjo okolice igrišča in betonažo reg med asfaltom in robniki na vaški cesti v okolici igrišča, v nadaljevanju pa bo potrebno poskrbeti še za vse preostale malenkosti! Nadaljujemo danes zvečer…

Zahvaljujemo se vsem članom, posameznikom, društvom, sponzorjem in donatorjem ter vsem ostalim za pomoč in podporo pri delovanju in izvajanju tovrstnih projektov!

Vsi udeleženci turnirja si boste lahko čez slab teden v živo ogledali in ocenili opravljena dela. 😉 Ideje glede nadaljnega urejanja dobrodošle.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: