• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Prvi pokal v sezoni in odličen debi Roka

V nedeljo, 11. avgusta, je v Ladrah potekal nogometni turnir na travi, na katerem smo prvič zaigrali tudi Kotarji. Poleg standardnih igralcev se je tokrat prvič v našem dresu preizkusil Rok in prav z njegovo pomočjo smo letos premierno v zrak dvignili pokal. Klonili smo šele v finalu z rezultatom 1:2. Skupinski del smo odigrali odlično in dvakrat zmagali, uspešni pa smo bili tudi v polfinalu.

Kotarji: Aleš, Robi, Srečko, Simon Č., Mitja G., Rok, Marko L.

Predtekmovanje; skupina A, prva tekma (14.00)

Kotarji 2 : 1 (1:0) Lwji / Simon Č., Robi

Skozi celotno srečanje smo imeli kontrolo nad igro in po zadeku Simona Č. iz prostega strela (pod živim zidom nasprotnika) s pametno igro ustvarjali še dodaten pritisk na nasprotna vrata. Drugi gol za naše je po podaji iz kota dosegel Robi. Tik pred koncem smo si malce zakomplicirali končnico, saj smo se pomaknili bolj nazaj in tako pustili igro nasprotniku, ki je to vnovčil v svojo korist. Na našo srečo so uspeli zadeti le enkrat.

Predtekmovanje; skupina A, druga tekma (15.00)

Kotarji 4 : 1 (2:1) Kamno / Rok 2, Simon Č., Robi

Hitro smo povedli z dvema goloma razlike, toda le malo pred odhodom na odmor prejeli zadetek v našo mrežo. Drugi del smo začeli tako kot prvega in ušli na tri zadetke prednosti, ki jih nasprotnik kljub pritisku ob koncu tekme ni uspel nadoknaditi. Z dvema zmagama smo si zagotovili prvo mesto v skupini in nastop v polfinalu.

Polfinale (18.30)

Kotarji 2 : 1 (1:1) Gabrje / Rok, Aleš

V tej tekmi so odločale malenkosti, saj smo igrali proti čvrsti in zreli ekipi. Na koncu smo bili na našo srečo bolj uspešni in z veseljem pričakovali ponovitev tekme iz skupinskega dela proti ekipi Lwji.

Finale (19.30)

Kotarji 1 : 2 (1:1) Lwji / Marko L.

V primerjavi s tekmo v skupinskem delu je bila ekipa Lwji tako številčno kot kakovostno močnejša, tako da nam je bilo že pred začetkom tekme jasno, da nas čaka težko delo, Nasprotnik je hitro zadel, a smo preko Markota L. uspeli izenačiti v zadnjih minutah prvega polčasa. Zmagovalca je odločil zadetek nasprotnika z glavo v drugem polčasu.

Hvala organizatorju za vabilo in pohvale za izvedbo.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: