• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Četrtfinale v Bečju ostaja zakleto

Na nogometnem turnirju v Bečju, ki ga organizira ŠTD Idrsko, smo nazadnje nastopili pred tremi leti. Letos smo se nanj ponovno odpravili in po uspešnem sobotnem skupinskem delu (17. avgusta), kjer smo dvakrat slavili, nas je v nedeljo v slabo voljo spravil poraz v četrtfinalu.

Zanimivo je, da smo v Bečju še tretjič obstali v četrtfinalu (pred petimi leti smo prav tako po zelo prepričljivih zmagah v skupinskem delu naslednji dan izgubili srečanje proti ekipi Zuride, leto kasneje so se naše sanje končale že v skupinskem delu, leto za tem pa se je v nemogočih pogojih za igro bolje znašla ekipa Agencije Metulj iz Tolmina.

Kotarji: Robi, Aleš, Srečko, Mitja G., Andrej L., Simon M.

Predtekmovanje; skupina A, prva tekma (14.00)

Kotarji 5 : 0 (2:0) Idrsko veterani / Robi 2, Mitja G., Aleš, Andrej L.

Nasprotniki so bili skozi celotno srečanje v podrejenem položaju, a v začetnih minutah jim je dolgo uspevalo uspešno braniti svoj gol. Po parih zapravljenih priložnostih so Kotarji vendarle strli odpor in z dvema zadetkoma Robija na odmor odšli z lepo prednostjo. V nadaljevanju je naša ekipa še naprej prevladovala in do konca zabila še tri zadetke. Mitja je dosegel prvi zadetek za našo ekipo iz igre, Andrej pa je pri svojem zadetku zablestel z izjemnim preigravanjem v slogu Messija. 😀

Predtekmovanje; skupina A, druga tekma (16.00)

Kotarji 2 : 1 (0:1) Idrsko / Aleš, Robi

Pričakovano je bila tekma proti močnemu in dobro uigranemu nasprotniku na njihovem domačem terenu zelo zahtevna. V prvem polčasu so to tudi dokazali, a so na koncu morali priznati premoč naši ekipi, ki ji je uspel izjemen preobrat v drugem polčasu. Najprej je z močnim strelom iz razdalje izid izenačil Aleš, v zadnji minuti pa za zmago poskrbel Robi.
Po dveh zmagah smo se tako uvrstili v četrtfinale, ki pa je bilo na sporedu naslednji dan, v nedeljo.

Četrtfinale (16.30)

Kotarji 0 : 3 (0:2) Potoki mlekarnca

Že od samega začetka se je nasprotnik predstavil kot izjemno kompakten in borben tekmec, in hitro je bilo jasno, da se bo potrebno za zmago močno potruditi. Žal se je hitro zgodilo to, kar smo najmanj želeli – nasprotnik je do odmora dosegel dva zadetka in znal to prednost obdržati do konca  – tik pred koncem so s tretjim zadetkom dokončno zapečatili našo usodo.

Tudi tretji nastop v četrtfinalu smo sklenili s porazom in tako še tretjič prizorišče zapustili z mešanimi občutki. Seveda pa nam to “prekletstvo” Bečja daje le dodatno motivacijo, da v naslednjih nastopih svojo uvrstitev izboljšamo. Če bomo zraven, bi se to lahko zgodilo že naslednje leto. 🙂

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: