• Partnerji


  PODPIRAJO NAS:

  Kamp Lebanč

  KS BREGINJ

 • Povezave

 • Arhiv (po mesecih)

V Lokavcu preživeli prijeten dan

Na povabilo našega prijatelja in večkratnega člana Kotarjev – Adrijana Kompara, smo se v nedeljo, 18. marca odpravili na memorialni turnir v Lokavec pri Ajdovščini. Vsi, ki poznate naše preteklo delovanje vam je poznano, da povezava med nami in fanti iz Lokavca ni nova, saj nas povezuje že eno večje sodelovanje (pri nas so gostovali na 2. malonogometnem turnirju, kjer so osvojili 2. mesto) in številna prijateljstva.
Vsi udeleženi na tem športno-memorialnem dogodku smo se počutili izjemno prijetno in ta dogodek poleg igranja nogometa izkoristili tudi za druženje s starimi prijatelji in sklepanje novih poznanstev.

Rezultati sicer ne odražajo dejanske moči na igrišču a dejstvo je, da nam, predvsem zaradi neobičajnih dimenzij dvorane, v skupinskem delu ni šlo vse po načrtih, saj smo na štirih tekmah dosegli le po en remi in zmago. Na prvem srečanju nam je z neverjetnimi obrambami gol “zaklenil” Adrijan, na drugem pa smo gol prejeli v zadnji sekundi srečanja. Pred tretjo tekmo z najšibkejšo ekipo v skupini smo bili tako brez točk in kaj drugega kot zmaga na tej tekmi za nas ni štelo. Slejkote smo premagali z visoko gol razliko in se tako na zadnjo tekmo podali popolnoma neobremenjeno. Po vodstvu z 2:0 smo v izdihljajih srečanja prejeli dva poceni zadetka in se tako morali zadovoljiti s točko. Kot četrtouvrščena ekipa smo se v četrtfinalu merili s prvouvrščeno iz skupine A. Srečanje se je za nas začelo zelo obetavno, saj smo povedli po manj kot minuti igre. Žal pa poleg obilice težav z realizacijo, po napaki v obrambi prejeli še zadetek in tekmo pripeljali do t.i. loterije penalov. Nasprotnik je bil zbran in zabil iz vseh treh poizkusov, Simonu Č. pa je po tem, ko je bil vratar dejansko že premagan, prečnik preprečil pot žoge v mrežo in tako se je naše udejstvovanje na tem dogodku žal zaključilo. Razočaranje kljub temu ni bilo preveliko, saj smo pokazali dobre nogometne predstave, kar pa je še pomembnejše, uživali v dobro organiziranem dogodku in prijetni družbi.

Zahvaljujemo se Adrijanu za povabilo, Ficotu in njegovim staršem za izredno gostoljubnost ter vsem ostalim, ki so poskrbeli, da smo v Lokavcu preživeli prijeten dan.

ŠD Breginjski kot: Jure, Robi, Aleš, Simon Č., Srečko, Andrej

Predtekmovanje; skupina B, prva tekma (10.40)

ŠD Breginjski kot 0 : 2 (0:1) Brith

Predtekmovanje; skupina B, druga tekma (12.00)

ŠD Breginjski kot 1 : 2 (0:1) Žapuže / Andrej

Predtekmovanje; skupina B, tretja tekma (13.20)

ŠD Breginjski kot 7 : 2 (5:0) Slejkoti / Simon Č. 2, Jure 2, Aleš, Robi, Andrej

Predtekmovanje; skupina B, četrta tekma (14.40)

ŠD Breginjski kot 2 : 2 (2:0) Gora / Jure, Aleš

Četrtfinale (15.20):

ŠD Breginjski kot 1 : 1 (1:1) Goče (2:3 po penalih) / Simon Č.; (Aleš, Robi)

4 komentarji

 1. Hehe, ker “profi” je pa predzadnjo sliko fotografiru?
  Neč odrezana 😀

 2. Je že spodbujevalc ki ponagaju k je blo za prtisnt! 😉

 3. hahaa ja res … 😉 un spodbujevalnik je delu probleme… 😀

 4. Hehe, ja.
  “Dejte še žogo zravn…” Ful se jo vid na sliki 😀

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: