• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Danes pričeli z deli na projektu razsvetljave igrišča v Breginju

Dolgo smo čakali na ta dan. Dan, ko lahko z velikim veseljem sporočimo, da bo naše asfaltno igrišče v Breginju dobilo dolgo pričakovano in močno željeno posodobitev – razsvetljavo. Pred dobrima dvema letoma, ko smo se pričeli formirati v športno društvo s ciljem razširitve športne ponudbe v Kotu, smo se na “dan norcev” pošalili s tem sporočilom (zadnji odstavek) in naslednji dan tudi razkrili neresnico v njem – kot kaže pa še kako drži rek, da je “v vsaki šali nekaj resnice”.

Danes je izvajalec del, podjetje Elektro Dita d.o.o. iz Kobarida, pričel z gradbenimi deli (izkop jarkov za polaganje električne napeljave). V prihodnjih dneh sledi polaganje električnih kablov in zasutje jarkov, betoniranje temeljev za stebre in omarice, … v kolikor bo vse teklo po načrtih, pa se bodo stebri (10m višine) v začetku naslednjega tedna že dvigali pod nebo.

Na tem mestu je potrebno omeniti tudi lastnika objekta in v projektu razsvetljave tudi edinega investitorja, občino Kobarid. Investicija v katero je občina vložila kar precej proračunskih sredstev se morda komu zdi prevelika oz. nepotrebna, sami pa smo prepričani, da je prav ta pridobitev izjemno velikega pomena za razvoj oz. prebuditev celotnega Breginjskega kota. Prav zaradi tega smo občini oz. vsem zaposlenim na njej, ki so kakorkoli pripomogli k temu, da smo lahko posneli spodnje slike, izjemno hvaležni za veliko razumevanje in podporo. Naša naloga, ki mora postati tudi glavni cilj pa je, da prednosti, ki jih prinaša nova pridobitev, kar se da uspešno vnovčimo.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: