• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Rekreacija v kobariški športni dvorani

Za letošnjo zimo nam je uspelo pridobiti prosti termin za rekreacijo v sicer (pre)zasedeni kobariški športni dvorani. Tako se bodo lahko vsi športa in druženja željni preko celotne zime vsaj enkrat tedensko umaknili mrazu in se rekreirali v toplih prostorih. Večinoma bo program rekreacije obsegal igranje malega nogometa, v kolikor pa bo želja udeležencev drugačna, se vsebina lahko tudi spremeni.
Poleg omenjene rekreacije bo, tako kot lansko leto, čez zimo potekala še zimska rekreacijska liga v malem nogometu in rekreacija v avli osnovne šole v Breginju. O začetku obeh boste pravočasno obveščeni.

Rekreacija v Kobaridu bo potekala vsak četrtek od 18h do 19h. Začetek v tem tednu (6. 10. 2011), zaključek pa je predviden za konec marca oz. po dogovoru.

Od udeležencev se pričakuje pravočasna prijava oz. opravičitev odsotnosti, pravočasen prihod (vsaj 10 min pred pričetkom rekreacije), čista športna obutev, odgovornost (odgovorno ravnanje z inventarjem v dvorani) in redno plačevanje (zaenkrat velja dogovor, da vsak udeleženec po koncu rekreacije plača prispevek 2€/obisk, v kolikor se bo karkoli spremenilo v načinu plačevanja, pa bodo udeleženci pravočasno obveščeni).

Vse informacije in prijave na: 041 596 699 (Marcola Simon)

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: