• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Ko le ne bi bil 1. april… :)

Kot pravi stara misel: “V vsaki laži je nekaj resnice!” Upamo, da jo je v naši veliko. 😉

Na včerajšnji svetovni dan norcev, kot še drugače pravimo 1. aprilu, si nismo mogli pomagati, da ne bi tudi naše prijatelje in ostale bralce naše strani malce povlekili za nos.

1st april

Resnična je večina članka, ki je bil objavljen včeraj popoldan, le naslov članka in zaključni del teksta predstavljata, zaenkrat neuresničljivo (vsaj ne tako hitro kot piše v članku), toda izjemno veliko željo.

V naslednjem letu bomo dali prav ureditvi fiksne razsvetljave na igrišču poleg nujne ureditve in zamenjave dotrajanih košev, pritrditve in prebarvanja “rokometnih” golov in ureditve ograje za golom na igrišču v Breginju velik poudarek. Za naše delovanje in delovanje ostalih društev bi bila to vsekakor velika pridobitev, ki bi omogočala dvig kvalitete in kvantitete različnih prireditev v Breginju in Breginjskem kotu. Tako za organizacijo različnih nočnih turnirjev, ki so veliko bolj zanimivi za gledalce, kot tudi za organizacijo kulturnih in družabnih prireditev in rekreacijske namene, bi bila ta pridobitev za nas izjemnega pomena.

Upamo, da nam našo šalo ne zamerite. Verjamemo pa, da je tako ali tako že včeraj večina vedela oziroma vsaj močno sumila, da “iz tega kruha ne bo moke”!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: