• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

V Breginju bodo postavljeni reflektorji!

Ta vikend, natančneje v soboto zvečer, je v prostorih gasilskega doma v Breginju potekal sestanek. Udeležba je bila kar velika, saj se je odzvalo in sestanka udeležilo 11 povabljenih. Na sestanku je bilo predstavljeno predvideno dogajanje v naslednjih dveh mesecih, vsi prisotni pa so bili seznanjeni s tem, da Športno društvo tudi v prihodnje računa nanje. Predstavljene so jim bile funkcije, katere bodo ob ustanovitvio društva potrebne, omenjeno pa je bilo tudi predvideno popravilo oziroma zamenjava koša na igrišču v Breginju. Največji poudarek na sestanku je bil namenjen dogovoru o terminu dveh dogodkov, ki sledita v aprilu in maju. Najprej se je bilo potrebno dogovoriti o pikniku, ki bi v pravem in sproščenem vzdušju pomenil pravi zaključek krstne sezone na ZRL Kobarid. Določen je bil okviren termin, 25.4., ki bi se v primeru slabega vremena sicer lahko tudi prestavil. Piknik naj bi pripravili v Podbeli, zabava pa se bo po nekaj odigranih medsebojnih tekmah ter ob hrani in pijači najverjetneje zavlekla še dolgo v noč! 🙂 Organizacijsko težavnejši, vsekakor pa zelo ambiciozen in zanimiv “projekt”, ki naj bi postal nekakšna stalnica pri nas, pa je načrtovan konec maja, natančneje 23.5. Takrat naj bi namreč naše (do tedaj že uradno) Športno društvo po nekaj letih suše ponovno organiziralo nogometni turnir v Breginju. Natančnejše podatke vam bomo sicer posredovali kasneje, velja pa omeniti, da je do dogovora za ta termin prišlo z organizatorji prireditve Štafeta norosti, ki se zadnja leta redno izvaja pri nas. Vsi smo mnenja, da se bosta obe prireditvi dobro sklapljali, popestrili vikend in tako udeležencem turnirja kot tudi obiskovalcem omenjene prireditve dali razlog za dobro voljo in zabavo! Kljub temu da je bil sestanek kratek, je vseeno prišlo do določenih dogovorov. Kot nalašč pa je sestanku sledila nogometna tekma med reprezentancama Slovenije in Češke, ki so si jo skoraj vsi, ki so bili prisotni na sestanku, ogledali skupaj. Tako je večer minil prijetno, pa čeprav tekma ni bila na najvišjem nivoju in se končala z nepriljubljenim rezultatom 0:0.

Poleg dogovorov na sestanku pa smo v preteklem tednu prejeli še nekatere druge pomembne informacije. Tako smo v ponedeljek izvedeli, da je inšpektor za varnost igral obiskal šolo in med drugim preveril tudi gole na igrišču. Vodstvu šole pa je sporočil, da morajo biti goli pritrjeni. Za to naj bi poskrbel hišnik šole, nasa dolžnost pa je, da mu pri tem pomagamo. Še bolje pa bi bilo, če bi gole še prej na novo prebarvali.

Prejeli pa smo še nekaj obvestil, in sicer, da bo v prihodnjih dveh mesecih (najkasneje do turnirja) na igrišču v Breginju postavljena trajna razsvetljava. Prišlo je namreč do dogovora, da bodo na igrišču v Breginju postavljeni štirje reflektorji. Že naslednji teden naj bi k nam prišli strokovnjaki na tem področju ter nam načrte za postavitev razsvetljave natančneje predstavili! Vsekakor izjemna pridobitev tako za naš kraj kot tudi za vse športne navdušence! 🙂

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: