• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Vražji Sejani izpeljali svojo prvo športno prireditev

V lanskem septembru smo pomagali krajanom Logje pri organizaciji t.i. loškega sejma (»sanjn« po loško) in že takrat se je pojavila pobuda s strani vaščanov Sedla po podobni prireditvi oz. turnirju v trešetu  tudi v njihovem kraju. Vedno smo veseli vsake pobude in z veseljem se odzovemo in pomagamo pri organizaciji dogodkov in izpeljavi drugih projektov. Tako smo v soboto, 7. junija, v “Kotičku” skupaj z ekipo pridnih punc oz. “vražjih Sejank” in zagnanih domačinov na čelu z Markotom in njegovim pomočnikom Borisom izpeljali prijeten dogodek. Za prvič vsekakor zadovoljiva udeležba, a bo v prihodnje potrebno malce več pozornosti nameniti izbiri termina.

Turnirja se je udeležilo 8 parov in nekaj tistih, ki so izkoristili dogodek za prijetno izkoriščen večer v družbi prijateljev in znancev. Omembe vredna je tudi udeležba dveh parov iz slovenske obale, kar je dalo lokalno obarvanemu tunirju dodaten čar. Najprej se je igralo v dveh skupinah s po štirimi ekipami po sistemu “vsak z vsakim” na dve zmagi. V polfinale sta napredovali najboljši dve ekipi iz vsake skupine in se v polfinalu “udarili” za zmago in priložnost za boj za najžlahtnejšo medaljo!
Tretje mesto se je za las izmuznilo iz rok domačima favoritoma Radotu in Zdravkotu . To mesto sta zasedla “primorca” Silvo in Adrijan. Drugo mesto je osvojila sejsko-stanoviška naveza Robert-Vitko. Najbolj žlahtno medaljo pa sta si okoli vratu zasluženo obesila Slavko in Emil.

Vsem udeležencem se zahvaljujemo za obisk in dobro voljo ter si želimo, da bi do podobnih dogodkov in pobud prihajalo tudi v prihodnje. Več o dogajanju si lahko ogledate v spodnji foto galeriji.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: