• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

V hudi vročini brez menjav ni šlo

V soboto, 3. avgusta, smo se odpravili na Trnovo, kjer so tretjič zapored organizirali nogometni turnir na travi. Letos so bili pred podobnim izzivom kot mi sami lani, saj se je na turnir prijavilo le šest ekip. Iz dveh skupin s po tremi udeleženci sta v polfinale napredovali dve najboljši ekipi.
Nastopili smo z mešano ekipo (za ime ekipe smo izbrali Wce), saj je bilo veliko naših standardnih igralcev odsotnih. Tako smo na Trnovo odšli Srečko, Robi in Andrej, ekipo pa sta tvorila še domačina Blaž in Jani.

Wce: Srečko, Robi, Andrej, Blaž, Jani

Velikih pričakovanj niti nismo imeli, smo pa vseeno dobro odigrali obe tekmi. Nekaj težav smo imeli zaradi dejstva, da v ekipi ni bilo pravega vratarja, veliko večjo težavo pa je seveda predstavljala vročina. 😀 Prvo tekmo proti ekipi, ki so jo večinoma sestavljali igralci ekipe Potoki Mlekarnca, smo izgubili s 3:1, potem ko smo skoraj do konca držali rezultat 1:1 (usodno je bilo poigravanje našega vratarja 🙂 ). Drugo tekmo bi bilo potrebno zmagati z dvema goloma razlike, a utrujenost in hiter zadetek nasprotnikov sta naredila svoje – končni rezultat tekme je bil 4:1.
Oba gola za Wce je prispeval Robi, kot vratarji pa so se preizkusili vsi njegovi soigralci.

Hvala Blažu in Janiju, da sta se odzvala na naše povabilo. Z borbenostjo in dobrim nogometnim znanjem sta si gotovo zagotovila klic tudi v prihodnje. Organizatorjem turnirja pa se zahvasljujemo za gostoljubnost in jim želimo veliko sreče v prihodnje.

Komentiraj