• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Izdatna doza adrenalina ;)

Kotarji so si na 4. malonogometnem turnirju v Breginju še drugič priborili nagrado za osvojeno 1. mesto. Če nagrade, ki so jo prejeli na prvem turnirju pred štirimi leti, (še) niso porabili, pa so s koriščenjem lanske dodobra pohiteli. Izbira termina (27. 4.) je bila tokrat zelo primerna, saj je vseh osem članov zmagovalne ekipe ta dan (predvsem po zaslugi praznika) lahko izkoristilo za malce sprostitve in druženja. Doma je ostal le Aleš, ki se iz preventive v bitko z valovi raje ni podal. 😀

Nagrado za prvo mesto na turnirju je priskrbelo podjetje X Point iz Kobarida. Kot vodnik je pri njem v poletnih mesecih zaposlen Tine (Kotar in naš simpatizer :D), ki je na našo prošnjo z veseljem poskrbel, da smo preživeli čudovit dan. V Kobaridu nam je razdelil neoprenske obleke in čelade, nato pa smo se s kombijem odpeljali do štartne točke. Tam smo se najprej oblekli, nato pa so sledili še zadnji napotki vodnika. Za bolj pustolovsko vzdušje na poti je poskrbel dež, ki je začel padati na našem štartu. V začetku izrazitih brzic še ni bilo, kar je bilo dobro za vadenje osnovnih ukazov, bilo pa je tudi precej smeha. Ta se je nekoliko polegel ob prvih resnih brzicah, ko je že bilo potrebno dobro držati ravnotežje in hitro mahati z vesli. V deroči Soči smo pristali dvakrat in najverjetneje kar vsi preživeli nekaj težkih trenutkov … 😀 Bitka z močnim tokom reke in obenem pogled na mogočne skale pred nami je pri vseh sprožila veliko adrenalina. Po drugem padcu v vodo smo kar nekaj časa ostali ob obali, kjer nam je vodnik Tine ponudil skok iz visoke skale. Skočil je samo Sandi, nato pa smo nadaljevali našo pot z raftom. Čakal nas je še najbolj zahteven del, ki pa smo ga zdelali brez novega padca, predvsem po zaslugi dobrega vodenja in krmarjenja našega vodnika.

Vidno izmučeni, a zadovoljni, smo po dobri uri in pol prišli do konca. Preživeli smo čudovit dan in za nekatere je bil rafting prvovrstna izkušnja. V imenu ŠD Breginjski kot najlepša zahvala vodniku Tinetu ter podjetju X Point za to nagrado.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: