• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Nova pridobitev – sofeshell jakne

Vse od ustanovitve društva v skladu s finačnimi zmožnostmi skrbimo tudi za opremljenost članov s športno opremo. Po nakupu klubskih dresov, športnih torb in trenirk se bodo v člani društva v hladnih zimskih dneh lahko oblekli še v softshell jakne – pomerjanje in naročanje nam je vzelo več časa od pričakovanj, tako da nas je malce prehitela “prava zima” ki je vladala v naših krajih zadnjih nekaj tednov. Kljub temu upamo, da bodo vsi naročniki zadovoljni z jakno in da se bo uspešno uprla naslednjim mrzlim dnem, če je že zamudila glavnino mraza in snežnih padavin.

Pred naročilom smo zbrali ponudbe številnih trgovcev in proizvajalcev tovrstne opreme, od nekaterih pridobili tudi vzorce, na koncu pa se na podlagi kompromisa med ceno, kvaliteto in izgledom odločili za jakne slovenske blagovne znamke Norte.

Vsi člani in podporniki društva so bili o možnosti nakupa obveščeni, tako da so si jo vsi interesenti lahko ogledali in jo tudi preizkusili pred naročilom. Če je za nakup zainteresiran še kdo, naj stopi v kontakt z nami in razložili mu bomo vse podrobnosti in pogoje za nakup. Prav tako so na voljo za naročilo tudi vsi preostali klubski “artikli”.

Tako kot vse od začetka našega delovanja so tudi tokrat za tisk poskrbeli v podjetju Mojster Janez d.o.o.

Hvala tudi vsem našim sponzorjem in donatorjem brez katerih bi bila uresničitev tega projekta zelo otežena.

Prilagamo še nekaj slik za predstavo o izgledu naših novih jaken.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: