• Partnerji


  PODPIRAJO NAS:

  Kamp Lebanč

  KS BREGINJ

 • Povezave

 • Arhiv (po mesecih)

Želja se je uresničila …

Eden izmed naših naslednjih večjih projektov in želja so gotovo novi oziroma sploh naši prvi dresi. Ideja po enotni opravi se je rodila že pred prvimi udejstvovanji na različnih turnirjih v lanski sezoni, po in tik pred vsakim izmed turnirjev pa je nastajala velika dilema, kaj obleči, da bomo čim bolj podobni, da bomo drugačni od nasprotnikov in še marsikatero vprašanje … Skratka, na temo dresov je bilo že veliko debat.

S temi besedami smo pred skorajda letom dni v enem izmed člankov na naši spletni strani (več tukaj) predstavili našo veliko željo …

… ki se je s podporo naših sponzorjev in donatorjev ter delnim sofinanciranjem s strani naših članov sedaj tudi uresničila. Sicer projekt še ni v celoti zaključen, saj čakamo še na vratarske drese, toda računamo, da bodo tudi te malenkosti urejene v kratkem – najkasneje do konca naslednjega tedna!

Barvo izbranih dresov je določilo glasovanje vseh članov, kateri so se odločili za nakup dresa! Večina se je odločila za kombinacijo črnih nogavic, hlač enake barve in modro ter zeleno majico. Za pokušino prilagamo nekaj slik …

Za nakup po subvencionirani ceni se je odločila velika večina naših članov, če pa je za nakup zainteresiran še kdo, ki bi dres rad imel, lahko stopi v kontakt z nami in poskrbeli bomo, da bo njegovi želji ugodeno.

Ob tej priložnosti bi se radi še enkrat najlepše zahvalili našemu generalnemu sponzorju, podjetju D-IMEX d.o.o., vsem ostalim sponzorjem in donatorjem (BOŠTJAN SABOTIČ s.p., GOZDARSTVO ROBERT KOSMAČIN s.p., KAMP NADIŽA PODBELA, KS BREGINJ in OBČINA KOBARID), uvozniku dresov Joma, podjetju MASEL d.o.o., kot tudi gospodu Jerneju iz podjetja MOJSTER JANEZ d.o.o., ki je  s tiskom poskrbel za končni izgled dresa.

3 komentarji

 1. Vsak dan so mi lepši! 😉
  Komi čakam, da v njih zaigramo tut na turnirju… 😀

 2. Dodanih je še nekaj slikc …

 3. Drgač pa ja… super so!
  Tud k smo jih sprobal so se zlo fanj obnesli – mislim na material!
  Upam, da nam bodo dobro in dolgo služili! 😉

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: