• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Dobili tudi nove potovalke

Pred pol leta je naše društvo poskrbelo za nove drese, ki so jih člani lahko kupili po zelo ugodni ceni. Tokrat smo naredili še korak naprej in za člane prav tako po zelo ugodni ceni priskrbeli še potovalke (večje športne torbe).

Potovalke so črne barve (razen za naše ženske predstavnice, katerim smo namenili rdeče-črno kombinacijo). Na eni stranici je natisnjen grb našega društva, na sredini te stranice pa ima vsak, ki je lastnik dresa s številko, natisnjeno tudi njemu pripadajočo številko.

Za nakup po subvencionirani ceni se je odločila velika večina naših članov, če pa je za nakup zainteresiran še kdo, ki bi potovalko rad imel, lahko stopi v kontakt z nami in razložili mu bomo vse podrobnosti in pogoje nakupa. 

Ob tej priložnosti bi se radi še enkrat najlepše zahvalili našemu generalnemu sponzorju, podjetju D-IMEX d.o.o., vsem ostalim sponzorjem in donatorjem (BOŠTJAN SABOTIČ s.p., GOZDARSTVO ROBERT KOSMAČIN s.p., STREŠNO KLEPARSTVO IVAN RUČNA, KAMP NADIŽA PODBELA, KS BREGINJ, ALPIN ACTION in OBČINA KOBARID), uvozniku dresov Joma, podjetju MASEL d.o.o., kot tudi gospodu Jerneju iz podjetja MOJSTER JANEZ d.o.o., ki je tudi pri naši novi pridobitvi, tako kot pri dresih, poskrbel za tisk.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: