• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Božično darilo tudi za našo spletno stran!

Na božič je tudi naša spletna stran dobila darilo, ki ga bomo z veseljem delili z vami. Prav na božični dan je namreč zabeležila nov mejnik po številu obiskanosti – 200000. Spletna stran je 100000 ogledov dosegla v lanskem septembru, za nov okrogel jubilej pa je potrebovala le dobro leto.
Postavila je tudi nekaj novih rekordov po številu obiskanosti oz. klikov. Do sedaj smo objavili 345 člankov, pod katerimi se je nabralo 481 komentarjev. Največje število ogledov v enem dnevu je kar 11630 (rekord postavljen 29. avgusta letos), v letošnjem letu pa se je precej izboljšalo tudi povprečno število ogledov na dan – trenutno znaša 125.
Forum ni več tako aktiven kot nekoč, saj na njem sodeluje malo naših članov, zato ste vsi vabljeni, da se nam pridružite. 😀 Na forumu je bilo do sedaj objavljenih preko 5000 prispevkov.
Upamo in želimo si, da bi bila naša spletna stran še naprej tako dobro obiskana. Tudi v bodoče se bomo trudili objavljati vse novice in dogodke, ki so povezani z našimi aktivnostmi. Predlogi za izboljšanje strani pa so seveda vedno dobrodošli. 😛

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: