• Partnerji


  PODPIRAJO NAS:

  Kamp Lebanč

  KS BREGINJ

 • Povezave

 • Arhiv (po mesecih)

Društveni piknik 2012

V soboto, 9. junija smo se člani, skupaj z drugimi našimi podporniki in prijatelji, zbrali na društvenem pikniku. Tovrsten družabni dogodek je bil izveden tretjič, zaradi težav z najemom piknik prostora z igriščem v Podbeli pa smo bili tokrat prisiljeni poiskati drugo lokacijo. Po dolgem premisleku je padla ideja, da bi piknik lahko izvedli na italijanskem območju v neposredni bližini nekdanjega mejnega prehoda znanega pod imenom Most na Nadiži. Po dogovoru z lastnico o najemu prostora smo morali pred piknikom vložiti kar precej časa, da smo pripravili igrišče in prostor za druženje, saj je ta posest že nekaj časa nevzdrževana.

Na dan piknika je večji del dopoldneva in nekaj prvih ur popoldneva močno deževalo, tako da sta bila tako družabni prostor kot tudi igrišče že pred prihodom večine zelo namočena. Neudeleženi si lahko le predstavljate kako je vse skupaj izgledalo po tem, ko so na igrišče stopili fantje in začeli medsebojni prijateljski turnir. Udeleženi pa vedo, da je bilo kljub luži super – morda še bolj zabavno in zanimivo kot sicer. Po koncu nogometa smo se v neposredni bližini igrišča, kjer smo postavili prostor za druženje, okrepčali s odojkom, ki ga je še enkrat več odlično pripravil Nedeljko. Ob debatah, petju ter pijači in  jedači se je večina udeležencev zadržala še dolgo v noč.

V spodnji galeriji si lahko ogledate nekaj slik z dogodka …

2 komentarja

 1. odlično je blo hvala ker ste oz smo zrihtal ta piknik ko sm biw še doma… 🙂

 2. Morm pohvalit vse k ste pomagali pri organizaciji in pripravi piknika. Super ste vse skup pripravili na dan piknika kljub neugodnemu vremenu… svaka čast! 😉
  Sam sem zelo užival v nogometnem popoldenvu in nadaljevanju družabnega večera…

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: