• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

V maju breginjski gasilci zelo aktivni …

Breginjski gasilci so bili v mesecu maju udeleženi na dveh gasilsko-športnih tekmovanjih oz. druženjih. Najprej so se, 12. maja, podali na Most na Soči na tekmovanje v gasilsko taktičnih disciplinah, dva tedna kasneje, 26. maja pa še v Tolmin na t.i. malonogometni turnir “modrih luči”.

Na prvem so se kategoriji 7 ekip dosegli odlično 3. mesto. Prvi dve mesti sta zasedli ekipi organizatorja, PGD Most na Soči, Breginjci pa so si že omenjeno najnižjo stopničko na odru za zmagovalce delili z ekipo PGD Dolenja Trebuša.

Na malonogometnem turnirju, ki so ga organizali policisti iz tolminske postaje in na katerega so bila povabljena vsa policijska, reševalska, gasilska in druga društva oz. službe ki se ukvarjajo z zaščito, pomočjo in reševanjem, se je zbralo 10 moštev. Našim fantom se po dveh zmagah, remiju in porazu v skupinskem delu žal ni uspelo uvrstiti med dve najboljši ekipi svoje skupine, kar bi pomenilo uvrstitev v polfinale in nadaljevanje boja za katero izmed odličij. Tako jim je preostal zgolj boj za končno peto mesto s prijatelji s PGD Kobarid, ki so ga naši fantje tudi dobili. Seveda je bilo prisotnega nekaj razočaranja po izpadu iz boja za najvišja mesta, saj bi bil to povsem realen domet moštva naših gasilcev.

Čestitke vsem fantom udeleženim na obeh tekmovalno-družabnih dogodkih za uspešno zastopanje breginjskega oz. kotarskega društva!
Pohvala in zahvala pa tudi organizatorjem obeh dogodkov za vabilo in gostoljubje.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: