• Partnerji


  PODPIRAJO NAS:

  Kamp Lebanč

  KS BREGINJ

 • Povezave

 • Arhiv (po mesecih)

Proti nekdanjemu, aktualnemu in bodočemu(?) prvaku!

Letošnja zimska liga je stopila že globoko v drugo polovico in se vztrajno približuje koncu, saj bo v soboto, 28. januarja, na sporedu že deveti od skupno dvanajstih krogov. Številne ekipi pa imajo poleg preostalih treh tekem še nekatere zaostale “obveznosti” iz preteklih krogov, tako da bodo morale pred koncem odigrati še kakšno tekmo več. Med njimi sta tudi naši ekipi.
ŠD Breginjski kot ima ta vikend tako dve tekmi, saj bodo poleg redne tekme 9. kroga proti ekipi Sarma bar, odigrali še zaostalo srečanje 5. kroga proti ekipi Kovi. Našim fantom bo na obeh tekmah izjemno težko, saj se bodo pomerili proti lanskemu prvaku, ekipi Kovi in mlademu moštvu iz Sužida, ki v letošnji izvedbi zimske lige skupaj z mladimi igralci Oplasta z naskokom krojijo vrh lestvice. Naši fantje lahko upajo le na utrujenost ekipe Kovi, ki se bo po predvidenem sporedu podala v boj z našimi fanti neposredno po težki tekmi z Odpisanimi. Druga tekma bo, glede na vse olajševalne okoliščine na prvi, popolnoma zrcalna zgodba – v tej bomo zaradi utrujenosti še veliko bolj ranljivi, kot bi bili že tako ali tako proti kvalitetnim posameznikom iz ekipe Sarma bar-a.

Kotarji bodo “zamudnino” urejali v bližnji prihodnosti – morda v zadnjem krogu, ko so po sporedu prosti. Ta vikend bodo tako odigrali eno tekmo in to proti nekdanjim prvakom lige, vedno visokouvrščenemu moštvu lige, ekipi Zuride – Kamp Nadiža. Lansko leto so v prvem delu naši fantje izgubili s 0:3, v “skupini za prvaka” pa slavili  z izidom 5:0. Kako bo letos? Počakajmo na sobotno tekmo in naj zmaga boljši – seveda pa upamo in si želimo, da bi bili v tej vlogi naši fantje.

 

Kobarid – Športna dvorana

ZRL Kobarid, 5. krog (zaostala tekma) SOBOTA, 28. januar 2012, ob 15.30

ŠD BREGINJSKI KOT : KOVI

Kobarid – Športna dvorana

ZRL Kobarid, 9. krog SOBOTA, 28. januar 2012, ob 16.15

ŠD BREGINJSKI KOT : SARMA BAR

Kobarid – Športna dvorana

ZRL Kobarid, 9. krog SOBOTA, 28. januar 2012, ob 17.00

KOTARJI : ZURIDE

Termine vseh parov 9. kroga in trenutno lestvico in najdete tukaj!

3 komentarji

 1. Posnetkov od golov ta teden ne bo?

 2. ? Zgoraj je spored za prihodnji vikend, posnetki pa so že dva dni objavljeni v članku kamor tudi sodijo… https://sdbreginjskikot.com/2012/01/21/v-8-krogu-nasi-ekipi-ostali-brez-tock/

 3. SPREMEMBA! Tekma ŠD Breginjski kot:Kovi ob 15.30! Ostalo po sporedu!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: