• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Tudi pozimi nam ni dolgčas

Glede na to, da nam mraz v veliki meri onemogoča aktivnosti na prostem, smo v našem društvu zato našli več različnih aktivnosti, ki nam med tednom in vikendi omogočajo rekreiranje ter koristno in zabavno preživljanje prostega časa.
Kot smo že poročali, nam je letos uspelo dobiti prost termin v kobariški športni dvorani, kjer se nas vsak četrtek zvečer zbere dovolj, da odigramo tekmo 5 na 5.
V petek sledi rekreacija v avli podružnične šole Breginj, kjer igramo namizni tenis, krepimo mišice na sicer kvalitetno in količinsko precej “revnih” fitnes napravah in malo telovadimo s pomočjo različnih športnih rekvizitov. 😉
Med vikendi pa, tako kot že nekaj zadnjih let, tekmujemo oz. se rekreiramo na zimski rekreacijski ligi v kobariški športni dvorani.

Skratka, tudi pozimi nam ni prav nič dolgčas, tako da vsi, ki bi si želeli rekreiranja v zimskih dneh, lepo vabljeni v našo družbo!

Za vse to kar smo zgoraj opisali pa se v veliki meri lahko zahvalimo vsem našim podpornikom, brez katerih bi katerokoli izmed teh aktivnosti zelo težko izpeljali… torej, najprej pohvala članom za vestno udeležbo na vseh aktivnostih, hvala Občini Kobarid, ki nam je s programom sofinanciranja rekreacijskih dejavnosti v veliko pomoč, Osnovni šoli Simona Gregorčiča oz. predstavnici le-te Lenki Raspet in kolektivu podružnične šole Breginj za možnost uporabe večnamenskega prostora v breginjski šoli in ogromno razumevanja in podpore s strani vseh omenjenih, Kampu Nadiža in osebno Valterju Kramarju, ki že vse od začetkov spremljajo naše delovanje in so nam na vseh nivojih v ogromno pomoč, Krajevni skupnosti Breginj in vsem njenim članom za podporo pri delovanju, našemu generalnemu sponzorju, podjetju D-Imex ter velika hvala tudi vsem ostalim sponzorjem in donatorjem, brez katerih bi bilo naše delovanje in izvajanje vseh aktivnosti zelo omejeno!

Vsem omenjenim, kot tudi neomenjenim želimo v novem letu veliko zdravja, uspehov in srečnih trenutkov! 🙂

Prilagamo še nekaj fotografij, ki smo jih pred časom posneli na petkovi rekreaciji v avli podružnične osnovne šole Breginj in na druženju v našem klubskem prostoru po koncu le-te.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: