• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Vrača se zimska liga!

Novoletna rajanja in praznične pojedine so za nami. Ponovno je čas da “zaženemo mašine” in “na polno” krenemo v leto, ki je pred kratkim začelo svojo 366 dni dolgo pot… tudi s pomočjo zimske lige, ki se, po krajšem prazničnem premoru, nadaljuje v nedeljo, 8. januarja!

Ekipo ŠD Breginjski kot čaka zelo težka in pomembna tekma, saj bi najverjetneje zmaga proti neposrednemu tekmecu za predzadnje mesto 😉 pomenila tudi končno uvrstitev tik nad dnom lestvice. Govora je o novincu na ligi, ekipi Trnovo ob Soči, ki sicer premore kar nekaj talenta, toda hkrati tudi veliko mero neizkušenosti, tako da morda lahko naši fantje ob dobri igri upajo na ugoden razplet srečanja in še kako pomembne točke v boju za dvig iz samega dna lestvice!

Kotarji se bodo pomeri s kvalitetno zasedbo Odpisanih, ki ima v svojih vrstah kar nekaj nekdanjih in še vedno aktivnih igralcev malega in velikega nogometa, tako da njihovo znanje ni vprašljivo. Prav lansko leto, ko so fantje iz bovškega zasedli končno 3. mesto na ligi, so lahko Kotarji občutili njihovo moč. Sicer so imeli pri zmagi tudi precej sreče, toda kljub temu je za takšen preobrat kot so ga uprizorili takrat, potrebnega tudi kar precej znanja.
Obe ekipi sta v dosedanjem poteku lige izpustili kar nekaj priložnosti, tako da bo želje po dokazovanju in končnemu uspehu na tekmi zelo veliko.

Kobarid – Športna dvorana

ZRL Kobarid, 6. krog NEDELJA, 8. januar 2012, ob 15.30

ŠD BREGINJSKI KOT : TRNOVO OB SOČI

Kobarid – Športna dvorana

ZRL Kobarid, 6. krog NEDELJA, 8. januar 2012, ob 16.15

KOTARJI : ODPISANI

Pare in termine ostalih srečanj ter trenutno lestvico najdete tukaj!

One Response

  1. Današnja tekma Kotarji:Odpisani ODPADE!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: