• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Na memorialu bratov Uršič manj uspešni kot prvič

V nedeljo, 2. oktobra smo se po letu premora še drugič v svoji kratki zgodovini podal na memorial posvečen bratom Uršič. Na našem prvencu leta 2009 smo prikazali dobro igro in se tako domov vrnili, poleg zadovoljstva ob čudovitem športno-družabnem dogodku, tudi s pokalom za 4. mesto (več o tem…).

Za letošnji memorial smo imeli, tako kot leto prej, ko se prav zaradi nezadostnega igralskega kadra nismo udeležili dogodka, ponovno ogromno težav s sestavo moštva. Le organizatorju se lahko zahvalimo, da je razumel našo situacijo in nas na memorial sprejel kljub (pre)pozni prijavi.

Obe naši tekmi smo žal izgubili, čeprav smo bili na obeh precej blizu. Prvo tekmo smo odigrali zelo zrelo in sploh veliko bolje kot kaže na razmerje končni rezultat srečanja. Škoda, da nismo izkoristili svojih priložnosti v napadu in povedli, saj bi se tako tekma najverjetneje prevesila v našo korist in bi bil tudi nadaljni potek memorialnega turnirja drugačen. Nadaljevanje bi si lahko zagotovili samo z zelo visoko zmago nad ekipo Zuride, kar pa glede na kvaliteto in izkušenost te ekipe ni bilo pričakovati. Ti dvomi so se žal kmalu pokazali za resnične …

Tako kot prvič smo se tudi tokrat v Drežnici počutili izjemno prijetno, tako da smo kljub mrazu ostali vse do podelitve priznanj najboljšim. Organizatorji so namreč ponovno dobro poskrbeli za vse udeležence, saj so pripravili odlično pogostitev (gamsov golaža s polento), tako da se ni, vsaj nam, nikamor mudilo.

Kotarji: Srečko, Gregor, Andrej, Robi, Aleš, Simon Č.

Predtekmovanje; skupina B, prva tekma (14.00)

Kotarji 0 : 1 (0:0) Livek

Predtekmovanje; skupina B, druga tekma (16.00)

Kotarji 3 : 4 (0:3) Zuride

Strelci za Kotarje: Aleš, Robi, Andrej

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: