• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Finalista turnirja premočna

V petek 8. 7. in soboto 9.7. je v Drežnici potekal malonogometni turnir, ki velja za enega najkvalitetnejših tovrstnih poletnih tekmovanj, saj se ga tradicionalno udeležijo zelo močne zasedbe – posoške ekipe, ki v svojih vrstah v veliki večini premorejo nekdanje in še vedno aktivne igralce Oplasta in Puntarja.

Mi smo svoje tekme igrali v petek in kljub dobremu uporu favoriziranima nasprotnikoma, nam presenečenja ni uspelo pripraviti, tako da smo na ta dan tudi zaključili s tekmovanjem. Žal nam tokrat kroglice pri žrebu niso bile naklonjene saj so nam namenile ta hip najboljši posoški ekipi – poljubinjski Flamengo in mlado ekipo Bar-a Lipa iz Kobarida. Prav ti dve ekipi sta se na koncu pomerili tudi v finalu turnirja. Prvo tekmo proti Flamengu smo odigrali zelo dobro in čvrsto, toda izkušnje in zbranost v ključnih trenutkih so bile na strani nasprotnika. Prav tako smo v prvem polčasu nudili zelo dober odpor Bar-u Lipa, toda tako kot na prvi tekmi prvi prejeli gol in bili primorani igrati na vse ali nič – žal se nam tveganje ni obrestovalo in smo namesto priključka hitro prejeli dva zadetka. Obe ekipi sta bili za presenečenje žal preveč izkušeni, tako da nam kaj več kot dostojen boj ni uspelo. Naša tretja tekma proti mladim fantom iz Drežnice ni odločala o ničemer, saj sta bila v nadaljevanje že uvrščeni prej omenjeni ekipi, tako da so v naših vrstah priložnost dobili tudi fantje, ki v prvih dveh tekmah niso veliko igrali. Po izenačenem prvem del in številnih zapravljenih priložnosti z naše strani, so v drugem delu pobudo prevzeli nasprotniki in si ob koncu tekme z dvema zadetkoma zagotovili tudi zmago.

Vsem ljubiteljem futsala oz. malega nogometa toplo priporočamo udeležbo oz.vsaj ogled zaključnih obračunov, saj gre za resnično dobro organiziran in kvaliteten turnir, kjer lahko “dobite” vse kar lahko futsal lepega ponudi.

Kotarji: Robi, Aleš, Jure, Simon Č., Srečko, Andrej, Sandi, Marko M., Darko, Adrijan

Predtekmovanje; skupina B, prva tekma (21.25):

Kotarji 0 : 1 (0:1) Flamengo

Predtekmovanje; skupina B, druga tekma (22.30):

Kotarji 0 : 3 (0:0) Bar Lipa

Predtekmovanje; skupina B, tretja tekma (23.30):

Kotarji 1 : 3 (1:1) Drežnica mladi

Strelec za Kotarje: Srečko

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: