• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Klubski piknik #2

V soboto 4. junija smo se člani našega društva zbrali v enemu najlepših prostorov za piknik oz. aktivno preživljanje prostega časa – v Podbeli na igrišču “pod Goščo”. Skratka, vrnili smo se tja, kjer smo se vedno lepo počutili in tudi tokrat ni bilo nič drugače. Odločitev o terminu je padla zelo na hitro, saj smo želeli izkoristiti solidno vremensko napoved in enega izmed zadnjih oz. redkih prostih poletnih terminov.
Koncept oz. ideja piknika je ostala enaka kot predlani (lani je odpadel zaradi številnih organizacijskih težav) ko smo to druženje članov in ostalih podpornikov društva organizirali po koncu zimske nogometne lige, ki velja v naših očeh kot zaključek “delovnega” leta in “podaljšek” poletne sezone – skratka konec starega in začetek novega delovnega leta našega društva.

Začeli smo zgodaj, saj smo se tudi letos odločili za peko odojka. Po prihodu večine smo, da smo lažje dočakali odojka, odigrali medsebojno tekmo. S tem se športne aktivnosti niso končale, saj smo bili tudi po malici aktivni vse do trde teme – odigrali smo še eno “partijo” nogometa (tokrat bosi 😉 ), se zabavali s svetlečim letečim krožnikom, po vsaki aktivnosti pa utrujene noge hladili v Nadiži. Ob pogovoru, glasbi, peki pomfrija in drugih aktivnostih se je veliko število udeležencev “pod Goščo” zadržalo do zgodnjih jutranjih ur.

Hvala Nedeljkotu za ponovno izjemno okusno pripravljenega odojka, članom in vsem ostalim, ki so pomagali pri organizaciji in z udeležbo pripomogli k uspešni izvedbi piknika!

One Response

  1. Carsko 🙂 Škoda, da nism bil doma čez vikend 🙂

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: