• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Za gol zgrešili četrtfinale

V nedeljo, 10. 7. smo se, tako kot že nekaj zadnjih let, odpravili na malonogometni turnir na travi v Sužid. Fantje iz tamkajšnjega športnega društva so poskrbeli za dobro pripravljeno igralno površino in okrepčilo, ki je ob sončnem in zelo toplem dnevu, prišlo še kako prav.
Žal pa se je za nas turnir končal že po skupinskem delu, saj si je ekipa Kamp Rut-a z dvema zmagama zagotovila prvo mesto. V nadaljevanje se je sicer poleg prvouvrščenih ekip uvrstila tudi najboljša drugouvrščena ekipa, o kateri pa je odločala razlika v golih. Prav do zadnje tekme skupinskega dela na turnirju smo bili v igri, žal pa, kot se je na koncu izkazalo, za nadaljevanje bili zgolj za en gol prekratki.

Prvo tekmo smo kljub dobri in agresivni igri žal minimalno izgubili proti Kamp Rut-u. Ekipa, ki je na tem turnirju doživela turnirski debi in je v večini sestavljena iz mladih fantov, ki aktivno igrajo oz. so v preteklosti trenirali nogomet v mladinskih selekcijah kobariškega nogometnega kluba in futsal ekipe Oplasta, je bila za nas žal previsoka ovira.
Drugo tekmo smo igrali proti veliko lažjemu nasprotniku in jo tudi rutinirano dobili, kot pa se je na koncu izkazalo, dosegli gol premalo za dosego preboja v nadaljevanje tekmovanja.

V kolikor ne bomo imeli težav s sestavo ekipe se zagotovo prihodnje leto ponovno udeležimo turnirja v prijetnem ambientu igrišča “Lasc”! 😉

Kotarji: Robi, Aleš, Simon Č., Srečko, Darko, Marko L., Simon M., Balky, Sandi

Predtekmovanje; skupina A, prva tekma (10.30):

Kotarji 0 : 1 (0:1) Kamp Rut

Predtekmovanje; skupina A, druga tekma (11.30):

Kotarji 3 : 0 (0:0) Bokanegra

Strelci za Kotarje: Aleš, Robi, Simon M.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: