• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Prijateljska tekma proti NK Kobarid

Pred časom je bolj za šalo kot zares padla ideja s strani “pionirja” kobariškega nogometa Marka Miklaviča – Ježka, da bi se ekipa našega društva preizkusila v tekmi velikega nogometa z ekipo NK Kobarid. Člani našega društva so idejo z veseljem sprejeli in se s Kobaridci dogovorili za tekmo, ki se je odvijala v soboto ob 11.00 uri. NK Kobarid se v tem času intenzivno pripravlja na nadaljevanje sezone, zato jim je prijateljska tekma proti slabše pripravljenemu nasprotniku še kako prav prišla. Njihov glavni trener (Marko Miklavič) je bil odsoten, zato sta vodenje ekipe prevzela Aleks Volarič in Luka Volarič.

Prijateljska tekma – nogometni stadion v Kobaridu (11.00)

Kotarji 2 : 7 (1:3) NK Kobarid

Kotarji: Valter, Srečko, Darko, Sandi, Marko L., Gregor, Aleš, Robi, Erik, Andrej, Simon Č., Igor, Jure

Strelca za Kotarje: Aleš, Simon Č. (11 m)

Na začetku tekme se je precej poznalo to, da večina naših igralcev še nikoli ni igrala velikega nogometa. Nasprotniki so to znali izkoristiti in v prvih desetih minutah kar trikrat zadeli. Na pobudo trenerja NK Kobarid sta si ekipi izmenjali vratarja. V nadaljevanju prvega polčasa so bili naši fantje povsem enakovredni Kobaridcem. Dobro igro so kronali z zadetkom, ki ga je po samostojni akciji z “lobom” čez našega vratarja Valterja dosegel Aleš. Do konca polčasa novih zadetkov ni bilo.

Drugi polčas je naša ekipa skoraj v celoti odigrala z igralcem manj, saj je ob preveliki želji po dokazovanju v napadu Darko dobesedno pregorel in se tako moral pridružiti obema poškodovanima iz prvega dela tekme, Juretu in Igorju (pri obeh gre za poškodbo stegenske mišice). Igralci kobariškega četrtoligaša so ponujeno izkoristili in v nadaljevanju prevladovali. Pri izidu 5:1 je po prekršku nad Erikom v kazenskem prostoru enajstmetrovko uspešno izvedel Simon Č. Tekma se je končala z rezultatom 7:2.

Po tekmi smo skupaj s fanti iz ekipe NK Kobarid odšli v sejno sobo v kobariški športni dvorani, kjer smo se okrepčali in kasneje marsikaj zanimivega pogovorili. Zadovoljstvo je bilo prisotno na obeh straneh. Številni naši člani so bili nad tekmo navdušeni. Zaželeli so si, da bi se v prihodnosti še kdaj pomerili proti ekipi velikega nogometa. Predstavniki NK Kobarid pa so se nam zahvalili za dobro in fair tekmo, obenem pa dodali, da so tudi sami naklonjeni ideji, da se ekipi ponovno pomerita med seboj.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: