• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Drugi občni zbor uspešno pod streho

V letošnjem letu smo se zaradi natrpanega marca (pustna sobota, občni zbori drugih društev) odločili, da naš občni zbor izpeljemo prej. Tako smo ga organizirali že v februarju.

Občnega zbora se je letos udeležilo 18 od 36 članov, prisotni pa so bili tudi predstavniki KS Breginj, PGD Breginj, KD Stol Breginj, PD Kobarid in planinskega odseka Breginj ter podžupan občine Kobarid – Darko Smrekar Smrk.

Vsi prisotni so si med potekom občnega zbora lahko ogledali tudi diaprojekcijo, na kateri je bilo slikovno gradivo, ki je prikazovalo dejavnosti našega društva v lanskem letu. Po predstavitvi plana dela v letošnjem letu so do besede prišli člani društev in predstavnik občine. Vsi so naše delo pohvalili, zaželeli so nam veliko uspehov in uspešno izvedenih projektov tudi v prihodnje, dali pa so vedeti, da so nam pri izpolnjevanju naših ciljev pripravljeni pomagati.

Po koncu uradnega dela je sledila pogostitev za vse prisotne. Naša članica je pripravila manjše presenečenje – torto z motivom našega društva, ki smo jo razdelili vsem in si ob tem zaželeli, da bi naše društvo uspešno delovalo tudi v prihodnje.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: