• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Odlična večerja, vredna drugega mesta! :)

Lanskega junija smo se prvič udeležili nogometnega turnirja izven meja Slovenije. Odzvali smo se na povabilo organizatorja in se brez kakšnih večjih pričakovanj in želja udeležili turnirja v italijanski vasici Subit.  Kraj sicer ni kdo ve kako daleč, toda večina igralcev naše ekipe je bila tam prvič.

Morda je bila kriva začetniška sreča, kakšna drugačna sreča, nogometno znanje ali kaj drugega, toda kar koli je “prineslo” odlično drugo mesto na našem prvem turnirju v tujini, je poskrbelo za to, da se bomo v ta kraj z veseljem še vračali.

Skupaj (manjkal je zgolj Anže) smo se vrnili preteklo soboto, ko smo se v kraj blizu Subita odpravili v gostilno “Osteria alla Pancetta” na večerjo, ki smo si jo prislužili kot nagrado za uvrstitev na turnirju. Odlična hrana, prijazno osebje in sproščena družba so poskrbeli, da bomo tako kot prvi “skupni obisk” Subita tudi drugega še dolgo pomnili!

Naše večerno “pohajanje” smo nadaljevali proti Faedisu, kjer smo v baru z živo glasbo in igralnimi avtomati (pikado, namizni nogomet) preživeli še nekaj zanimivih uric.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: