• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Zimska rekreacija v prostorih breginjske šole

V našem društvu smo vse od ustanovitve društva intenzivno razmišljali o tem, da bi članom in drugim zagnanim športnikom tudi v zimskem času nudili neke vrste rekreacijo. Poleg zimske rekreacijske lige v Kobaridu smo tako videli lepo možnost rekreiranja in druženja v prostorih Podružnične šole Breginj.
Pri naši prošnji smo naleteli na zelo lep odziv in s privoljenjem ravnateljice OŠ Kobarid Lenke Raspet (za pomoč in razumevanje pa se moramo zahvaliti tudi Tatjani Terlikar, učiteljici v Breginju, in celotnemu kolektivu, ki deluje na šoli) že v novembru prvič stopili v večnamenski prostor podružnične šole.
Rekreacija se izvaja vsak petek zvečer – do sedaj je bil pričetek okoli 21.30. V prostoru ima vsak udeleženec možnost igranja namiznega tenisa in v omejeni obliki tudi badmintona, na voljo so tudi balinčki, karte, šah, poker. Prostor je sicer majhen, poleg tega pa ima precej omejene možnost, kar se tiče izvajanja različnih športnih vsebin, ampak to ob dosedanji udeležbi in željah udeležencev ni bil nikakršen problem. V bližnji prihodnosti bi za normalno izvajanje te dejavnosti morali nujno pridobiti še eno dodatno mizo za namizni tenis. Upamo, bo nam bo uspelo čim prej urediti to zadevo in s tem v avlo breginjske šole privabiti še kakšnega rekreativnega športnika.

Rekreacija se poleg članov društva lahko udeležijo tudi vsi drugi, ki si želijo druženja in rekreacije, a pod enim samim pogojem – vstop v prostor je dovoljen samo v čisti športni obutvi! 🙂

Prilagamo še dve sliki za boljšo predstavo o prostoru, v katerem se izvaja rekreacija.


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: