• Partnerji


  PODPIRAJO NAS:

  Kamp Lebanč

  KS BREGINJ

 • Povezave

 • Arhiv (po mesecih)

Članarina za leto 2011

Z novim letom je ponovno nastopil čas, ko je potrebno urediti oz. podaljšati članstvo v ŠD Breginjski kot za leto 2011. Višina letne članarine ostaja enaka kot v lanskem letu, z manjšo spremembo, kar se tiče brezposelnih oseb:

 • 5€ – šolarji, dijaki, študenti in brezposelne osebe,
 • 10€ – ostali,
 • 20€ in več – podporni člani.

Prosimo, da vsi, ki imate željo in namen, članarino poravnate čim prej, najkasneje pa do občnega zbora, ki bo predvidoma konec februarja. Za več informacij v zvezi s plačilom se obrnite na tajnika (Robi Gašperut – 031 228 079), plačilo pa lahko uredite tudi med vikendi v klubskih prostorih društva v Breginju.

Če slučajno kdo iz kakršnih koli vzrokov ne bo podaljšal članstva oz. si želi iz ŠD Breginjski kot izstopiti, mora obvezno (v skladu s statutom ŠD Breginjski kot) pred občnim zborom oz. najkasneje na le-tem poravnati vse pretekle obveznosti do ŠD Breginjski kot, izpolniti izstopno izjavo in jo poslati na naslov društva (ŠD Breginjski kot, Breginj 134, 5223 Breginj). Lahko jo tudi osebno izroči tajniku, predsedniku ali enemu izmed ostalih članov upravnega odbora (več o sestavi vodstva društva si lahko preberete tukaj).

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: