• Partnerji


  PODPIRAJO NAS:

  Kamp Lebanč

  KS BREGINJ

 • Povezave

 • Arhiv (po mesecih)

Vesel božič in srečno 2010

Ob prihajajočih prazničnih dneh vam vsi člani ŠD Breginjski kot želimo vse najboljše. Leto 2010 naj vam prinese veliko užitkov, sreče, zdravja in veselja!

Leto, ki se pravkar poslavlja, je bilo za naše društvo uspešno, saj smo uspeli izpeljati veliko večino zastavljenih projektov. Po dolgem postu smo obudili nogometni turnir v Breginjskem kotu, pomagali pri organizaciji kolesarskega maratona, uživali in velikokrat igrali vidno vlogo na številnih malonogometnih turnirjih in že omenjenem kolesarskem maratonu, prvo udeležbo na zimski ligi pa smo zaključili v prijetnem in sproščenem ambientu na pikniku v Podbeli. Z začetim delom nameravamo nadaljevati tudi v prihodnjem letu, radi pa bi še obogatili našo “ponudbo”. Vabimo vse, ki imate željo po napredku športa v našem Kotu, da z idejami in aktivnim sodelovanjem pomagate doseči omenjeni cilj.

Vsem, ki ste nam pri izpolnjevanju idej in projektov stali ob strani, se najlepše zahvaljujemo, hkrati pa upamo, da bomo v prihajajočem letu uspeli sodelovanje še okrepiti in oplemenititi!

4 komentarji

 1. Lajkam 🙂
  Vesele praznike vsem…

 2. To športno društvo je nekaj najlepšega kar ker se je zgodilo v preteklem letu v Breginju. Mladi Breginjci so se zelo lepo izkazali, znajo stopiti skupaj in samo z rokami in dobro voljo zmorejo narediti čudeže (obnovljeno igrišče, klubski prostori…) kar tistim v najbližjem mestu nikoli ne uspe, čeprav jim vse servirajo pred nos. Kar tako pogumno naprej in vse dobro v novem letu predvsem pa veliko dobrih rezultatov na tekmah da se bo vaš trud cenil daleč na okrog.

 3. Hvala za lepe želje in vse pohvale!

  Res je, da je bilo v tem letu kar precej storjenega, toda tudi za prihodnost je v načrtu še veliko zadev, tako da ne mislimo še odnehati! 🙂 Zaenkrat res drži, da je večina dela opravljenega v Breginju, toda cilji našega društva so že od samega začetka (o tem govori tudi naše ime) naravnani k temu, da bi celotni Kot spravili v tek… tako v prenesenem, kot tudi pravem pomenu besede! Zaenkrat bolj počasi, toda prepričani smo, da bomo z izboljšanjem infrastrukture in zagnanim delom uspeli povečati našo “družino”! 😉

  Čeprav bo primernejša priložnost za pohvale na Občnem zboru (točen termin še ni znan), pa lahko ob tej priložnosti resnično pohvalim in se zahvalim vsem našim članom, podpornikom, simpatizerjem, kot tudi konstruktivnim kritikom ;)… vsak nam na svoj način daje novo upanje in potrditev, da so naši cilji in naše sanje uresničljivi!

 4. Se strinjam z vsem, kar si napisal! Takšne vrste pohval so zelo dobrodošle in nam dajejo še dodaten zagon. Predvsem je lepo videti, da naše delo nekateri cenijo in ga opazijo.
  Lindia, čudežev ne delamo, pač pa poskušamo skupaj narediti čimveč, da bi oživili naše kraje. Seveda smo zelo hvaležni vsem, ki nam pri tem pomagajo.
  Najbolj pomembno pa je, da se družimo in skupaj preživimo svoj prosti čas.
  Hvala za lepe želje! V tem letu si tudi sam želim, da bi bili na turnirjih uspešni! 🙂

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: