• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Dve popolnoma različni tekmi

V soboto, 19. septembra, je v Podbeli potekal že tradicionalni Lojzetov memorial! Lansko leto (več o tem) smo bili novinci na tej prireditvi in tako kot letos tekme odigrali precej oslabljeni. Tokrat smo imeli s sestavo ekipe še večje probleme kot lani in vse do začetka memoriala nismo točno vedeli, ali bomo sploh imeli kakšno menjavo na klopi. Žreb nam je za prvega nasprotnika namenil enakega tekmeca kot lani – ekipo Zuride, drugi nasprotnik, ekipa Pleterje, pa na tem memorialu slovi po tem, da je v zadnjih letih pogosto posegala po najvišjem mestu.
Tako kot lansko leto smo tudi letos uživali ob igranju nogometa in ogledu tekem na idiličnem igrišču “pod Goščo”!

Zmagala je ekipa Kamnega, ki je bila v finalu uspešnejša od naših “krvnikov”, ekipe Zuride.

Breginj: Marko, Mitja, Matjaž, Aleksander, Boris, Darko, Srečko, Aleš, Simon Č.

Predtekmovanje; skupina B, prva tekma (12:00):

Breginj 1 : 4 Zuride

Strelec za Breginj: Srečko

V tekmo smo krenili odločno in napadalno in si na začetku tekme ustvarili kar precej ugodnih priložnosti za vodstvo. Priložnosti nam žal ni uspelo realizirati, izkušeni igralci nasprotne ekipe pa so znali našo neučinkovitost hitro kaznovati in po dveh zaporednih zadetkih njihovega najnevarnejšega igralca pridobili visoko prednost. S strnjeno obrambo in nekaj odličnimi posredovanji njihovega vratarja so zanje ugoden izid uspeli zadržati do konca polčasa. V drugi del tekme smo v želji po preobrnitvi izida krenili še napadalneje in veliko bolj tvegano. Žal se nam ni izšlo po načrtih, saj nas je z izjemnimi obrambami v obup še vedno spravljal njihov vratar. Naša obramba pa tudi v drugem polčasu ni blestela, saj smo v razmaku nekaj minut prejeli še dva zadetka in se začeli zavedati, da je upanja o zmagi konec! Tik pred koncem tekme je za nas častni gol poskrbel Srečko. Za kaj več nam je zmanjkalo časa, sreče in tudi kondicije.

Za drugo tekmo sta se nam pridružila še Simon Č. in Aleš, ki sta naše prvo srečanje izpustila zaradi igranja ligaške tekme za NK Kobarid! V golu je Markota zamenjal izkušenejši Mitja, Boris pa na drugi tekmi ni igral!

Predtekmovanje; skupina A, druga tekma (13:00):

Breginj 1 : 0 Pleterje

Strelec za Breginj: Aleš

Že takoj po prvem sodnikovem žvižgu je bilo vidno, da smo s spremembami in okrepitvami ogromno pridobili! Predvsem odlične obrambe “novega” vratarja so dvignile ekipo, ki je tako začela igrati veliko bolj sproščeno in se je lahko bolj osredotočala na napad! Zadetka nam kljub številnim strelom, predvsem Aleša z razdalje, v prvi polovici
tekme ni uspelo zadeti. V drugi del smo tako krenili z identičnim izhodiščem kot na začetku! Tudi v nadaljevanju so bili streli na vrata precej redki, saj se je nadaljeval trd, a zelo fair boj v polju! Po nekaj minutah igre je Alešu uspelo ukrasti žogo vratarju in jo poslati za njegov hrbet! S pametno in trdno obrambo nam je ugodni izid uspelo zadržati.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: