• Partnerji


  PODPIRAJO NAS:

  Kamp Lebanč

  KS BREGINJ

 • Povezave

 • Arhiv (po mesecih)

Lep dan v Podbeli

Kot smo že poročali, je bil včerajšnji dan za večino športnih navdušencev v Breginjskem kotu, pa tudi širše, rezerviran za nogometni memorial. Breginjci smo dan pred turnirjem izvedeli za dve odpovedi, kar je povzročilo nekaj skrbi znotraj ekipe, kajti glede na povprečno kondicijsko pripravljenost članov ekipe bi gotovo prišla vsaka menjava prav! Na mestu dogodka pa smo ugotovili, da se igra sistem 4+1 in ne 5+1, kot smo predvidevali, kar nam je na klop dodalo menjavo več od predvidevanj. Igrali smo prvi dve tekmi na turnirju. Prva tekma je služila bolj kot privajanje na teren in iskanje primernega sistema igre, kar je močna ekipa iz Kreda znala kaznovati. V drugo tekmo smo krenili precej bolje. Proti domačinom trikrat vodili, ampak se morali na koncu kljub vsemu zadovoljiti le z remijem. Po streljanju penalov, ki je odločil zmagovalca te tekme, pa smo bili bolj zbrani in zmagali. Škoda, da nam te tekme ni uspelo zmagati, kajti kot se je na koncu izkazalo, bi ta zmaga pomenila nadaljevanje naših nastopov v polfinalu. Kljub vsemu pa smo lahko vsi zadovoljni z nastopoma!

Organizatorji so po nastopih poskrbeli za okrepčilo v obliki pasulja, za kar se jim najlepše zahvaljujemo! Dober je bil, predvsem pa je bil dober celoten dan, ki smo ga preživeli v Podbeli. Zaradi takšnih in drugačnih razlogov se je večina naše ekipe kmalu po koncu nastopov odpravila domov, tako da nismo prav do konca spremljali turnirja. Po slišanem pa je ekipo Žage v finalu premagala ekipa iz Drežniških ravn!

Kot je že iz naslova in vsebine članka vidno, je zaključek znan. Imeli smo se lepo in z veseljem se bomo udeležili tega dogodka tudi v naslednjih letih!

Breginj: Matjaž, Aleksander, Mitja, Erik, Robi, Srečko, Peter, Simon

Predtekmovanje; skupina A, prva tekma (11:00):

Breginj 0 : 4 Zuride

Predtekmovanje; skupina A, druga tekma (12:00):

Breginj 4 : 4 Podbela (2:1 po penalih)

Strelci za Breginj: Erik, Robi, Srečko, Matjaž; (Aleksander, Simon Č.)

4 komentarji

 1. Hehe zakon napisano res! Razn še kaka slikca manjka.
  Ma ni važno dej u glawnm doro smo igrali! 😀

 2. Tudi slike bodo, ampak jih še nisem uspel dobit oz. imam trenutno ene druge bolj pomembne obveznosti in nimam časa! Bo treba še malo počakat, ampak bodo do srede sigurno!

 3. Dobro Srečko sej ni panike! Bodo že kadr bodo 😀

 4. Evo… so dodane še slike, ki sem jih obljubil!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: