• Partnerji


  PODPIRAJO NAS:

  Kamp Lebanč

  KS BREGINJ

 • Povezave

 • Arhiv (po mesecih)

Za nami uspešno leto

Eno leto

Torta, s katero smo proslavili prvo in zelo uspešno leto!

Točno leto je minilo od postavitve spletne strani, na kateri se nahajate. V tem letu se je v Breginjskem kotu spremenilo kar nekaj stvari. Sami smo postali precej aktivnejši na športnem področju, saj smo se že od samega začetka redno udeleževali športnih prireditev v naših krajih, sami pa smo maja izpeljali tudi malonogometni turnir trojk v Breginju. Poleg tega smo pred kratkim ustanovili športno društvo, na kar smo zares ponosni. Ponosni pa smo tudi na dejstvo, da so vsi naši rezultati s turnirjev redno zabeleženi na naši strani ter tako ne bodo nikoli potonili v pozabo. S članki se trudimo dogajanje na turnirjih čimbolj približati bralcem, tudi nam pa predstavljajo veliko, saj z njimi obujamo spomine ter se veselimo naših skupnih dosežkov. V prvem letu našega igranja na turnirjih  smo obiskali različne kraje in se pogosto vračali zadovoljni. Že to, da smo se vsaj enkrat tedensko dobili in skupaj preživeli celoten popoldan, nam je predstavljalo veliko zadovoljstvo, saj smo v preteklosti prav tovrstno druženje najbolj pogrešali. Vključno z današnjim turnirjem na Ponikvah smo pod imenom Kotarji odigrali skupno 17 turnirjev, poleg tega pa je naša ekipa nastopila tudi na zimski rekreacijski ligi v Kobaridu. Na turnirjih smo osvojili 7 pokalov, ki jih hranimo v našem klubskem prostoru – še eni pridobitvi v tem letu. V jesenskih in spomladanskih meecih smo skupaj poskrbeli za ureditev igrišča, katero je ponovno zaživelo. Kot smo že v uvodu omenili, smo konec maja organizirali tudi prvi malonogometni turnir v Kotu po mnogih sušnih letih. Takrat se je igralo po sistemu trojk, bo pa za vse, ki jim je bolj domač igralni  sistem 4+1, poskrbljeno 22. avgusta.

Lahko rečemo, da kar se tiče društva in z njim povezanih zadev, vse poteka tekoče in da mnogi prebivalci Breginjskega kota naša prizadevanja razumejo ter nam po najboljših močeh pomagajo in nas podpirajo pri delovanju.

Kot zanimivost naj še dodamo, da je do danes stran zabeležila že preko 32000 ogledov, na spletni strani je bilo v tem času objavljenih nekaj več kot 100 člankov, na forumu pa objavljenih okoli 2700 prispevkov. V želji, da bi bila naša stran še bolj pregledna, smo ji danes spremenili videz, ki nas bo spremljal vsaj v naslednjem letu! 😉 V kratkem bodo urejene še vse manjkajoče podrobnosti. Dokončni izgled lahko pričakujete v naslednjem tednu. Za vse pripombe, pohvale, ideje, želje … glede izgleda smo vam vedno na voljo!

Prejšnji videz naše spletne strani

Prejšnji videz naše spletne strani

Hvala vsem, ki ste v tem letu z nami sodelovali, nas podpirali in spodbujali pri našem delu. Brez vas bi bilo delo precej težje.

2 komentarja

 1. Upam, da bo tudi nasledjne leto tako uspešno kot je bilo to! Pohvale vsem ki ste kakorkoli pomagali pri tem izjemnem delu ki je bilo storjeno v letošnjem letu!

 2. Prihodnje leto bo po moje še uspešnejše od prvega! 🙂
  Sam tko naprej…

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: