• Partnerji


  PODPIRAJO NAS:

  Kamp Lebanč

  KS BREGINJ

 • Povezave

 • Arhiv (po mesecih)

Prijateljsko srečanje z ekipo Medigo

Že dalj časa smo imeli z ekipo Medigo vzpostavljen stik. Dogovarjali smo se namreč za prijateljsko srečanje. Začetek preteklega tedna smo po dolgem usklajevanju in nekajkratni preložitvi zaradi dopustov in počitnic le našli primeren termin ter se dogovorili, da se dobimo na Breginjskem igrišču v četrtek, 6. avgusta, ob 19:30.

Naši gostje so prišli le s petimi možmi, kar se je, čeprav smo jim posodili Simona M., poznalo na utrujenosti po prvem delu igre. Prav zaradi tega smo se med odmorom dogovorili, da nadaljujemo s premešano ekipo, kar se je izkazalo za dobro potezo. Igra je namreč postala hitrejša, boji so žogo so bili trši, izid pa vseskozi poravnan. Z pomešanimi ekipami smo igrali, dokler je svetloba to dopuščala, po koncu pa smo se preselili pred klubski prostor našega društva, kjer smo nadaljevali z izjemno zanimivim večerom!
Kljub temu, da izid na tovrstnih srečanjih ne igra velike vloge, pa kot zanimivost lahko izdamo, da smo bili po polčasu boljši s 5:1. Iz predhodno razloženega poteka tekme je bil to tudi končni izid, kar se medsebojnega boja tiče.

Po koncu tekme smo za naše goste in vse udeležence tega prijateljskega srečanja pripravili manjšo pogostitev! Ob prijetnem druženju smo se pogovorili o marsičem. Preden so naši gostje odšli, smo jim obljubili, da jih bomo tudi mi obiskali, ko se bo le pojavila priložnost. Po njihovem odhodu pa se je večina članov naše ekipe pred klubskim prostorom zadržala še precej dolgo. S skupnimi močmi smo “pospravili” vsebino krožnikov, plastenk in pločevink! 🙂 Poleg tega nam je Jožica pripravila odlično pecivo, na koncu pa smo razrezali in si razdelili tudi torto!

Kakšen je pomen torte in napisa na njej, pa boste izvedeli v kratkem … 😉

Za boljšo predstavo o dogajanju si oglejte spodnje slike.

5 komentarjev

 1. Blo je res fanj! Ne bi blo nč narobe, če bi večkrat ponovil podobne zadeve!

 2. Smo torta je bla pa fina ane :P… pa se vid kdo je naredu predzadnjo sliko 😛

 3. Ja torta je bla res dobra. Drgač pa je celoten večer uspel. Za take prijateljske tekme pa bi se res lahko še kdaj zmenili…

 4. Aja, pa moja šajning majca zmaga! 😛 Lahko bi meli take drese! 😀

 5. Dresi bi bli lahko pink 😀 😛

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: