• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Prijateljski izid prijateljskega srečanja

Na igrišču v Breginju je v soboto, 13. junija, potekala prijateljska nogometna tekma med ekipama ŠD Breginjski kot ter MF LJ 04/07. Naša ekipa je torej odigrala tekmo proti bodočim zdravnikom, natančneje študentom 5. letnika medicine na Univerzi v Ljubljani. Če smo še malo bolj natančni – gre za eno izmed s strani fakultete formiranih skupin fantov in deklet, ki skupaj opravljajo vaje in tako tudi skupaj preživijo in opravljajo večino obveznih študijskih vsebin!

V naše kraje jih ni pripeljalo naključje, ampak naš sokrajan in njihov sošolec ter prijatelj Gregor Rakar! Njegovi gostje so bili od petka do ponedeljka, skupaj pa so uživali v lepotah in aktivnostih, ki jih ponuja naša okolica, ter si tako nabirali moči za nadaljne študijske podvige! Poleg raftinga na Soči in kopanja v Nadiži so si zaželeli tudi športnih aktivnosti in tako smo se dogovorili za prijateljsko tekmo v malem nogometu.

ŠD Breginjski kot
Igralci: Aleš Gašperut, Robi Gašperut, Jure Rakar, Simon Marcola, Marko Marcola, Edi Baloh
MF LJ 04/07
Trener: Jaroslav Jurgec
Igralci: Janez Pucelj, Rok Stojan, Luka Stanisavljevič, Grega Avgust Sušnik, Gregor Rakar

Sodnik: Srečko Gašperut

Prijateljska tekma (19:00):

ŠD Breginjski kot 5 : 5 MF LJ 04/07

V soboto ob 19h smo se dobili na igrišču in se na hitro spoznali med seboj! Pred začetkom tekme je bilo potrebno urediti se nekaj malenkosti. Ekipi sta si nadeli markirne majice, se dogovorili za omejitev igralnega časa na 2x 20 minut, si vzeli nekaj časa za ogrevanje in si s pozdravom na sredini igrišča zaželeli srečo. Sodnik je dal znak za začetek in prijateljski boj se je lahko pričel! Na začetku so imeli domačini rahlo terensko premoč, toda po glasnih vzpodbudah izpod koša, kjer je svoje mesto v senci poiskal trener medicincev in po koristnih, čeprav nekoliko sramežljivih vzpodbudah njihovih (štirih) navijačic, so se moči na igrišču hitro izenačile. O enakovrednosti ekip še dodatno priča dejstvo, da sta se ekipi stalno izmenjevali v vodstvu. Na koncu se je rezultat ustavil pri prijateljskih 5:5!

Omeniti je potrebno, da je šlo, ne le rezultatsko gledano, za izjemo fair srečanje, kajti sodnik je imel “priložnost” enkrat samkrat dosoditi prekršek. Po koncu tekme so naši gostje poskrbeli za prijetno presenečenje (čokolada), ki je poskrbela, da nam ob “analiziranju” tekme in prijetnem pogovoru ni zmanjkalo sline. 🙂 Nekaterih pa nogometna tekma ni dovolj utrudila, saj so po sladkanju odigrali se košarkarsko tekmo (3 na 3), nekateri pa so se pridružili puncam pri odbojki.

Kot je razbrati iz gornjega zapisa, je bil ta dan res nekaj posebnega… Upamo, da ne le za nas, ampak tudi za naše goste. V imenu vseh Kotarjev hvala za lep večer ter sladko pozorost. Upamo, da bomo imeli kdaj priložnost za “revanš”! Pri nas ste vedno dobrodošli!

Advertisement

2 komentarja

  1. Super, je blo ja, pa se nas selektor je bil top 😀 Fino napisano 🙂

  2. Res huda fora, ker sem mislil, da smo imeli 4 navijačice, potem pa tale novica s selektorjem!!! Drži se, kouč Jaro!!!!! 🙂

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: