• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Praznovanje 30. letnice PGD Breginj

Preteklo soboto (20. junija) je pred gasilskim domom v Breginju potekala velika slovesnost! Začetki gasilstva v Breginju namreč segajo v leto 1979, tako da letos PGD Breginj praznuje svojo 30. letnico delovanja. Poleg praznovanja okroglega jubileja pa je imela ta slovesnost za breginjske gasilce še dodaten čar. Praznovanju je namreč piko na i postavil svečan prevzem novega gasilskega vozila za prevoz moštva, kombija VW Transporter!

Slovesnost se je ob 17h začela s pozdravom povezovalke programa, kateremu so sledili govori povabljencev, podeljevanje priznanj in zahval, pevski vložki ženskega pevskega zbora Stol Breginj, prevzem in “žegen” novega vozila in še druge zadeve, ki pritičejo tovrstnim svečanostim!
Omeniti velja, da smo bili na slovesnost uradno povabljeni in da smo prejeli tudi zahvalo za dosedanje, sicer kratko sodelovanje oziroma nekakšen simboličen “poziv” za čimboljše sodelovanje tudi v prihodnje. Cilji našega delovanja so močno povezani tudi s sodelovanji z ostalimi društvi, tako da nam je sodelovanje s PGD Breginj, ki je v vseh pogledih gotovo eno bolj urejenih društev v naših krajih, v veliko čast in zadovoljstvo! Veliko je tudi “športnikov”, ki s(m)o aktivno prisotni v obeh društvih, nenazadnje pa se vsi trudimo za isto stvar – Breginjski kot “držati pri življenju”… v vseh pomenih te besedne zveze, tako da je sodelovanje potrebno in pomembno!

PGD Breginj želimo, da bi tudi v prihodnje delovalo tako uspešno in zagnano, kot je dosedanjih 30 let! Veliko varnih in udobnih kilometrov z novim vozilom!

Zahvala

V zadnjem času so zaradi številnih drugih obveznosti novice na naši spletni strani objavljene s precejšnjo zamudo! Tako kot je prejšnji članek o prijateljski tekmi na objavo čakal dober teden, je tudi ta novica morala malo počakati, za kar se našim rednim obiskovalcem opravičujemo!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: