• Partnerji


  PODPIRAJO NAS:

  Kamp Lebanč

  KS BREGINJ

 • Povezave

 • Arhiv (po mesecih)

Klubski prostor je urejen!

Novica, katero smo dolgo časa skrivali, lahko zdaj dokončno pride na plano. Sicer smo ves ta čas med seboj ponosno razpravljali o naši novi pridobitvi, a za obnovo in ureditev le-te je bilo potrebno kar nekaj časa in dela.  Med urejanjem prostorov smo imeli še druge zadolžitve, kar je ob začetku našega delovanja tudi razumljivo, tako da so predvidena dela velikokrat zamujala!

Pred približno pol leta se je nekaterim članom društva porodila ideja po skupnem klubskem prostoru. To idejo smo predstavili ravnateljici OŠ Kobarid, ki je razumela naše želje, prostorsko stisko in namene ter nam dala  zeleno luč za ureditev enega izmed prostorov v praznem stanovanju, ki se nahaja v sklopu podružnične šole Breginj. Poleg tega nam je bila omogočena tudi uporaba stranišča. Najlepša hvala torej OŠ Kobarid in še posebej njeni ravnateljici Alenki Raspet, ki nam je z razumevanjem in pomočjo vlila veliko upanja in moči za nadaljnje delo in nam dala možnost, da smo in še bomo dokazali naše iskrene namene.

Dobra dva meseca nazaj smo dobili ključe in takoj po ogledu prostorov smo videli, da bo za ureditev potrebnega kar nekaj časa. Za začetek smo se znebili nepotrebne krame, ki je vrsto let samevala v prostoru in katere nismo potrebovali. Veliko časa smo porabili tudi za pripravo na barvanje stene, kajti dolgoletno samevanje tega prostora je za sabo pustilo vidne posledice. Odločili smo se, da bomo v naš klubski prostor vnesli malo svežine, in ga tako pobarvali s svetlo rumeno.

Po pleskanju je na vrsto prišlo čiščenje tal, nabava in transport opreme (zahvala gre PGD Breginj, saj so nam posodili kombi) ter ureditev drugih malenkosti.

Težko pričakovani in zelo željeni prostor je tako le dobil podobo, ki smo si jo želeli ob začetku urejanja. Trenutno pogrešamo le še večjo mizo s sedišči, ki bi dala prostoru pravo funkcionalno vrednost. Za sestanke in druge podobne zadeve je to nujna oprema!

Prostor je namenjen in bo v kratkem tudi opremljen tako, da bo omogočal sestanke, predavanja in podobne zadeve in je prostor vsek kotarjev, tako da smo raznim društvom in posameznikom vedno na voljo in ga ob predhodnem dogovoru z veseljem “posodimo” v uporabo!

Potek obnove od začetka do konca si lahko ogledate na spodnjih slikah!

10 komentarjev

 1. Vidim, da so tudi zadnje slike že zastarele. V prostoru je vsak dan kaj novega… če drugega ne, se kak nov pokal dobi na polici ;), kaka oprema prestav,…

  Zakon in pohvala prav vsem ki so in še bodo pomagali pri urejanju in obnovi našega prostora skupaj z okolico.

 2. Čestitke res usem! 😀

 3. Ne me basat! Kako, da jz nism nič vedel! Bil sem samo takrat kadar je bilo vse zalepljeno in pripravljeno na pleskanje in še takrat kadar je Gregor mojstersko pleskal! Malo sm pa jezen, ampak res pohvalno!
  Kdaj bo žur? 🙂

 4. Ki si jezen?? Sm te uprašu en večer na igrišču, če greš gor, pa si bil tam neki živčn 🙂

 5. Ja mi smo bli zdej skor vsak večer gor, tko de ne vem kje si hodu, če bi bil tud ti gor, se ne bi razsu un dan po cesti 🙂

 6. Jst sm tut gledu, kej tko neki štrajkaš pa nočš prit nč pogledat… 😉
  Zvečer pa je prou fajn, da se tam lahko na kavču vkampiraš, pa kej popiješ in podebatiraš… 🙂
  Ja, en žur bi pa res lahko nardili! Sam ta tedn ne bo časa verjetno…

 7. Ja ben zvečer ne morm bit zvami, mam druge obveznosti 🙂 ja ma samo da ne bo žur zdaj k mam izpite ! GRR

 8. Ole za Brgin k ma now plac!
  Jutre prpeljem hladilnik.

 9. Kot kaže ne velja več rek “iz muhe delat slona”, kajti iz muhe (beri Muhca) je nastal piščanc! 😉

  Se vidmo! Zakon! Ole za piščanca! 🙂

 10. Super ste uštimali!!! 😀

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: