• Partnerji


  PODPIRAJO NAS:

  Kamp Lebanč

  KS BREGINJ

 • Povezave

 • Arhiv (po mesecih)

Vaše napovedi so se uresničile

Ob začetku ZRL Kobarid smo na naši strani postavili anketo, kjer smo spraševali, kakšne možnosti pripisujete naši ekipi. Že akterji sami, ki nastopajo na ligi, si ob začetku niso postavljali previsokih ciljev, a vseeno je bila prisotna želja, da bi jim uspelo doseči srednjo skupino. Na koncu pa je vendarle želja po druženju in tudi zabavi premagala vse drugo. Vsi igralci, ki so stopili na parket, so vedno dali vse od sebe, pokazali so pravo mero borbenosti in nepopustljivosti in poskrbeli za burne debate tako ob pijači po tekmi, kot tudi doma. 😉 Glavni namen smo torej uresničili, in šport v Breginjskem kotu se je le začel prebujati!

Malokdo je verjel v to, da našim že prvo leto uspe preboj v eno izmed obeh močnejših lig. Tako je bila liga za prvaka letos zelo zelo daleč, z nekaj več sreče pa bi imeli igralci ekipe ŠD Breginjski kot realne možnosti tudi za preboj v sredinsko skupino. A mislimo, da ni nihče razočaran nad dejstvom (katerega ste mimogrede tudi z veliko večino pravilno ugotovili), da bo ekipa svojo pot nadaljevala v ligi “za svojo dušo”.

Spodaj si oglejte rezultate ankete!

anketa_graf2

anketa_tabela2

3 komentarji

 1. Mislim da nihče ni pričakoval, da se bomo uvrstili v zlato sredino! Igramo proti ekipam: Barbarossa, Medigo, Ložice, Ponikve, Oplast mladi in Oplast kadeti!

 2. Bo treba sprement naslov: Vaše napovedi se niso uresničile 🙂
  Sploh ne vem al bi bil vesel al žalostn, zaenkrt sm samo močno presenečen oz. šokiran.

 3. Mene tud obdajajo podobni občutki… totalno nekaj nepričakovanega! Anketa je že zamenjana, dodan je tudi termin naslednje tekme…!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: