• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Presenečenje – liga “Zlata sredina”

Novica, ki se je začela včeraj kot hitro delujoči virus širiti med člane naše ekipe in naše podpornike, je imela za rezultat različne odzive. Vsem je bilo skupno le veliko začudenje, kajti najverjetneje ni bilo nikogar, ki bi pričakoval oziroma verjel v tak razplet.
Tako kot vsaka stvar v življenju ima ta uvrstitev poleg dobrih tudi slabe strani.
Največja “prednost” je gotovo v rezultatskem smislu, saj smo tako že sedaj več kot presegli pričakovanja, ki smo si jih zastavili pred začetkom. Tudi v primeru rezultatsko neuspešnih predstav v nadaljevanju imamo tako že zagotovljeno končno uvrstitev na minimalno 15. mesto. Poleg tega pa spada pod to kategorijo tudi prednost “težkih tekem”, ki bodo gotovo koristile mladim igralcem pri razvoju in nadgradnji znanja. Prav na temu mestu pa se pojavljajo tudi največja vprašanja oziroma skrbi. Ali bomo sploh kos tem, dokaj kakovostnim nasprotnikom, kajti kot je predtekmovanje pokazalo, so nam veliko bolj pri srcu “počasnejše” ekipe 🙂 in ni skrivnost, da smo se že veselili srečanj s temi nasprotniki! Mogoče bi nam v skupini “Za svojo dušo”, kjer so ekipe manj agresivne in tudi rezultati v večini primerov niso glavni cilj, le uspelo razviti neko svojo igro in se na ta način nekako pripraviti na naslednjo sezono, tako pa bomo najverjetneje ponovno izpostavljeni predvsem branjenju in igri na protinapade.

Če bomo še naprej tako homogeni, kot smo bili v dosedanjem poteku, ni strahu, da ne bi uživali, pa čeprav nam težki boji na igrišču najverjetneje sami po sebi ne bodo ponujali tolikšnih užitkov, kot nam bi jih v primeru bojev na nižjem nivoju!

Vsekakor se ne predajamo in ne odhajamo v to skupino z belo zastavo, ampak kljub vsemu se zavedamo, da nam ne bo lahko!

Dodajamo še rezultate ankete, ki smo jo bili ob včerajšnji novici primorani zamenjati! Uvrščali ste nas oziroma smo se (glasujejo najverjetneje večinoma obiskovalci, ki so tudi člani naše ekipe) na sam vrh skupine … Upamo, da bodo podobni rezultati tudi v novi anketi, predvsem pa se ne bi pritoževali, če bi bili takšni tudi v “praksi”! 🙂

anketa_graf3

anketa_tabela3

One Response

  1. Čestitke usm 😀

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: