• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Jutri turnir v Kobaridu

Kmalu bodo minili trije meseci, odkar smo Kotarji zadnjič nastopili na kakšnem turnirju. Jutri (20. 12.) se podajamo v boj na sploh prvi turnir, ki bo potekal pod organizacijo NK Kobarid. Tako je novonastalo društvo ob koncu jesenskega dela prvenstva že poskrbelo za druženje vseh, ki jih nogomet veseli. Za turnir smo dobili tudi posebno povabilo organizatorja in se seveda prijavili. Vse skupaj se bo odvijalo v športni dvorani v Kobaridu.

Na turnirju bo sodelovalo kar 24 ekip, katere so razdeljene v 8 skupin (v vsaki skupini po 3 ekipe), v nadaljevanje pa se uvrsti samo prvouvrščena ekipa. Kotarji se bomo za napredovanje med osem najboljših borili v skupini F. Naši nasprotnici bosta ekipi Alitra in ABC. Kot zanimivost naj še omenimo, da bo ekipi Alitre pomagal tudi naš član Aleš. Seveda nas veseli, da bomo igrali tudi proti njemu, saj bo tako motiv še večji 😉 !

Prva tekma bo odigrana ob 18:30 proti Alitri. Že ta tekma je lahko odločilnega pomena, saj bi nas zmaga že zelo približala napredovanju, na takih turnirjih pa velikokrat odloča tudi sreča. Naslednjo tekmo imamo ob 21:30 proti ekipi ABC.

Vsekakor bomo dali vse od sebe in poskušali pokazati, kaj znamo!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: