• Partnerji


  PODPIRAJO NAS:

  Kamp Lebanč

  KS BREGINJ

 • Povezave

 • Arhiv (po mesecih)

Ta vikend turnir v Avčah!

Bliža se konec poletja in s tem tudi čas, rezerviran za turnirje, kar pa ne pomeni, da jih je bilo za letos dovolj! 😉 Igralo se jih bo še veliko, le najti jih je potrebno, kajti gre za turnirje, ki so zaradi odsotnosti prvoligaških igralcev manj privlačni in posledično tudi manj oglaševani, kot to velja za turnirje raznih serij! Od znancev smo izvedeli za enega, ki se bo odvijal ta vikend …

Letos smo se začeli udeleževati turnirjev precej pozno, tako da smo se že pred časom odločil izkoristiti čim več priložnosti za igranje in druženje. Prav zaradi tega smo se odzvali na vabilo za turnir 4+1, ki bo potekal v petek in soboto, 22. in 23. avgusta, na asfaltnem igrišču v Avčah. Večina prvoligaških igralcev futsala je zaradi priprav in prvoligaških turnirjev ter tekem odsotnih! Oba zgornje posoška kluba v družbi ajdovskega KIX-a (držimo pesti za našega občasnega člana) 😉 bosta v soboto igrala prijateljski turnir pri gostiteljih Tomi Press Bronxih na Škofijah, kar je idealna priložnost za dokazovanje naših kvalitet proti nasprotnikom, ki jim v življenju futsal ne predstavlja dodatnega zaslužka!

Naša ekipa bo večinoma sestavljena iz članov ekipe, ki je nastopala pod imenom Kotarji že na prejšnjih turnirjih, le da nam je tokrat kot kaže končno uspelo najti vratarja! Upamo, da se bo na prihajajočih tekmah dobro odrezal, predvsem pa dobro počutil med vratnicama in v naši družbi ter posledično v prihodnosti postal naš stalni član!

Znani so rezultati žreba… več informacij si lahko pogledate pod zavihkom Turnirji! Skupine so sestavljene iz treh ekip,  v četrtfinale pa napredujeta kar dve ekipi. Na naših dosedanjih turnirjih smo že nekajkrat dokazali, da se lahko postavimo po robu marsikomu! Upamo, da nam tudi tokrat uspe!

5 komentarjev

 1. A ma se začne v petek že? ja jz grem petek na soboto delat, zato nevem če bom sploh lahko igru. Sej bomo še vidli.

 2. Vse je tako zrihtano, da ti ni treba nič skrbet! Imamo vse tekme v soboto! V pretek malo več pospi, k bo treba mogoče malo bl zgodi ustat v soboto in to je vse kar te mora skrbet!
  Ti povem ko bo ki več znanega!

 3. Pod zavihkom Turnirji je znan spored tekem za soboto!

 4. Ma fantje, jz pomoje ne bom šu. Kr bom spal, pa zvečer mam še obveznosti. 😛

 5. Odpade! 🙂 Nas je že tako malo, pa še tko smo zrihtal, da je ob taki uri prou zarad tega, da nas bo čimveč!
  Boš že k pridmo domov te obveznosti ureju! 😉

  p.s. Debato nadaljujemo na forumu…!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: