• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Družabni vikend v Bohinju

Prvi vikend v februarju (1. in 2. februar) smo se po dolgem planiranju le odpravili v Bohinj, kjer je bila poleg druženja vseh udeleženih članov predvidena tudi prijateljska tekma z večkratnim prvakom tamkajšnje zimske lige (ZRL Bohinjska Bistrica), ekipo ŠD Avgust Gašperin iz Stare Fužine.
Kljub neprijetnim pogojem za zapuščanje toplega domačega zavetja smo se zadnji trenutek odločili, da spremenimo prvotni plan “potovanja”, in se z vlakom le odpravimo na pot. Glede na obilne snežne padavine in žledenje smo morali v zakup vzeti morebitne nešečnosti in, kot se je izkazalo, smo bili nekaj le-teh tudi deležni! V Bohinjsko Bistrico smo prispeli pozno popoldan in ob druženju pričakali večerno tekmo, katere začetek je bil predviden za 21.uro. Ob prihodu v dvorano je tam še potekala zadnja tekma zimske lige. Prav med polčasom te tekme, ko smo se ravno odpravljali v slačilnico, pa se je zgodil prvi daljši električni mrk, kar nam je dalo jasno vedeti, da naša tekma ne bo potekala brez zapletov v kolikor jo bo sploh moč odigrati.
Dolgo čakanje je le obrodilo sadove, tako da smo se po hitrem ogrevanju lahko podali v boj. Dogovorili smo se za igranje 2 x 20 minut igre brez ustavljanja časa. Prvi polčas se je po zadetkih Aleša, Jureta in Simona M. končal s prijatelskih 3:3. Na koncu se je izkazalo da je bil to tudi končni izzid, saj je kmalu po začetku drugega dela tekme sledil nov, daljši izpad elektrike, tako da smo se dogovorili za prekinitev srečanja in nadaljevanje druženja v baru ob dvorani oz. ponovitev tekme ob kakšni drugi priložnosti.

Prijateljska tekma – športna dvorana Bohinjska Bistrica (21.30)

ŠD Breginjski kot: Marko M. (V), Simon Č. (K), Aleš, Andrej, Simon M., Jure, Peter T., Mitja G., Srečko

ŠD Breginjski kot 3 : 3 (3:3) ŠD Avgust Gašperin Stara Fužina

Strelci za ŠD Breginjski kot: Aleš, Jure, Simon M.

Duženje smo nadaljevali v našem bivališču, Apartmajih Zorč. Zabavno in prijetno druženje se je zavleklo pozno v noč, tako da nas je po poznem nedeljskem prebujanju kmalu čakal vlak za pot proti domu.

Lahko zaključimo, da smo vsi udeleženi, kljub številnim opisanim nevšečnostim in spremenjenemu planu aktivnosti, preživeli prijeten vikend v prijetni družbi in se nadejamo ponovitev podobnih “akcij” – prva priložnost za to bo vikend med 8. in 9. marcem, ko bo v Podčetrtku potekal t.i. “four turnir” najbolših futsal ekip v članskem pokalnem tekmovanju! Naj slednje velja kot vabilo vsem zainteresiranim (tudi nečlanom) – podrobneje o tem pa malo kasneje!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: