• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Igrišču v Breginju dodali še tribune!

Lepo vreme v zadnjih dneh starega leta smo izkoristili za uresničitev enega zadnjih iz kategorije večjih projektov na igrišču v Breginju – ureditev brežine nad igriščem v naravne terase – tribune.

S kopačem je spreten strojnik izoblikoval ravnine in brežine, na različne deponije pa je romalo več kot 70 manjših traktorskih prikolic materiala. Ob poslavljanju zime iz naših krajev nas čaka še “fino” urejanje in zatravitev tribun, ki bi tako konec avgusta, ko bo na igrišču potekal že 6. malonogometni turnir, lahko sprejele prve gledalce oz. navijače.
Ureditev tega dela je za nas pomembna iz večih vidikov. Poleg omenjenih sedišč za gledalce smo si tako olajšali košnjo, zmanjšali naklone za večjo varnost otrok (otroško igrišče je v neposredni bližini), med drugim pa pridobili tudi precej izboljšan celostni izgled – pri postavljanju reflektorjev se je brežina zaradi velikih naklonov namreč precej melila in tako onemogočala zatravitev.

Konec leta je čas, ko se ozremo v preteklo leto in ocenimo uspešnost le-tega. Mi smo zadnje dni ob pogledu na igrišče, ki vse bolj postaja celostno zaključen objekt, odtavali še kakšno dodatno leto v preteklost – v čase, ko je bilo igrišče v Breginju v dokaj nezavidljivem stanju, in ko smo si med obiskovanjem turnirjev po naši občini in drugod ogledovali številne urejene objekte. Mnogokrat smo si tudi na glas želeli, da bi tudi sami nekoč imeli vsaj podobno urejen objekt. Ko je velika večina “sanjanih” projektov na igrišču v Breginju za nami, se še pogosteje in raje zazremo za opravljenim delom.
Zgornji zapis ne pomeni konca našega delovanja, saj imamo še številne velike cilje. Z njim zgolj poudarjamo naše zadovoljstvo in ponos nad opravljenim delom, zavedamo pa se tudi, kako pomembna je podpora okolja, v katerem delujemo. Od težkih začetkov, ko brez sredstev vlagaš ogromno časa in truda za majhen efekt, pa do točke, ko z opravljenim delom vzbudiš razumevanje in sodelovanje z občino, lokalno skupnostjo, društvi, organizacijami, podjetji in posamezniki. Skupaj z vsemi omenjenimi nam je od začetka delovanja leta 2009 uspelo udejaniti številne velike projekte.

Hvala vsem, ki nam pomagate pri uresničevanju naših idej. Posebna zahvala pri tem projektu pa gre, poleg vseh članov, ki so si v prednovoletnih dneh vzeli čas za pomoč, našima novima članoma, bratoma Dušanu in Janezu, ki sta z mehanizacijo in delom prenesla idejo oz. načrt v realnost!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: