• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Vesel božič in srečno novo leto 2014!

“Življenje doživljamo skozi svoje zaznave,
obarvano pa je s tistimi barvami,
za katere se sami odločimo.”
(Greg Anderson)

Želimo vam srečen božič in zdravo ter uspešno novo leto!

novo leto 2014

Leto 2013 je minilo zelo hitro. V našem društvu je vse potekalo po začrtanih poteh, saj smo večino projektov, ki smo si jih zadali ob začetku leta, uspešno izpeljali. V sodelovanju z drugimi društvi smo dodali še nekaj dodatnih aktivnosti, poskrbeli pa smo za lepšo podobo naših krajev in številnim prebivalcem omogočili obisk športnih prireditev in sodelovanje na le teh. V letošnjem letu sicer nismo organizirali turnirja v namiznem tenisu (v veliki meri zaradi slabega lanskega odziva), smo pa sodelovali pri organizaciji tršeta (v sklopu Loškega sejma). Naš član Gregor H. je v baru Hrast prvič organiziral turnir v biljardu.

Šport še naprej veseli in povezuje člane našega društva. Velika večina je pri delovanju društva zelo aktivna in po svojih močeh poskuša pomagati pri dejavnostih, ki jih društvo opravlja. Vidi se napredek v vseh segmentih delovanja, in prav napredek je tisti, h kateremu bomo stremeli še naprej. V načrtih je še precej stvari, ki jih bomo v prihodnosti zagotovo postorili.

Za vsemi našimi dejavnostmi in uspehi seveda stoji kopica zvestih sponzorjev in donatorjev, katerim se najlepše zahvaljujemo in jim želimo veliko poslovnih in osebnih uspehov. Enako pa seveda želimo tudi vsem zvestim obiskovalcem naše spletne strani. Obljubimo, da bomo v prihajajočem letu bolj pridni in ažurni z obveščanjem o naših aktivnostih. 😀

voščilo 2014

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: