• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Pomemben obisk med delovno akcijo…

V četrtek zvečer nas je, tako kot vsa pretekla leta našega obstoja, obiskal sv. Miklavž s svojimi pomagači. Letos je naključje hotelo, da smo ta dan ravno začeli z deli v fazi urejanja okolice igrišča in nas je dobrotnik ujel ravno sredi dela. Pohvalil je našo dosedanje delo in nam zaželel vse dobro tudi v prihodnje. Članom je v klubskem prostoru pustil darilo z kratkočasenje v hladnih zimskih dneh – družabno igro “Pictionary” in nadaljeval z obiskovanjem otrok po Breginjskem kotu.

Za dokončno ureditev igrišča z okolico imamo v prihodnjem obdobju v planu, v skladu z razpoložljivimi sredstvi, ureditev neravnin v okolici igrišča in preureditev brežine v naravne terase – tribune. V četrtek smo s pomočjo mehanizacije odstranili večjo količino zemlje in tako med mrežo za golom in lokalno cesto dobili večjo ravno površino. S tem smo pridobili prostor katerega bomo v prihodnje lahko v skladu s potrebami in željami nadgradili za namen izvajanja različnih športno-družabnih vsebin.

V spodnji galeriji si lahko ogledate tako slike z obiska sv. Miklavža in njegovega “pohoda” po Kotu, kot tudi nekaj slik zgoraj omenjenih zemeljskih del.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: