• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

  • Advertisements

Pomemben obisk med delovno akcijo…

V četrtek zvečer nas je, tako kot vsa pretekla leta našega obstoja, obiskal sv. Miklavž s svojimi pomagači. Letos je naključje hotelo, da smo ta dan ravno začeli z deli v fazi urejanja okolice igrišča in nas je dobrotnik ujel ravno sredi dela. Pohvalil je našo dosedanje delo in nam zaželel vse dobro tudi v prihodnje. Članom je v klubskem prostoru pustil darilo z kratkočasenje v hladnih zimskih dneh – družabno igro “Pictionary” in nadaljeval z obiskovanjem otrok po Breginjskem kotu.

Za dokončno ureditev igrišča z okolico imamo v prihodnjem obdobju v planu, v skladu z razpoložljivimi sredstvi, ureditev neravnin v okolici igrišča in preureditev brežine v naravne terase – tribune. V četrtek smo s pomočjo mehanizacije odstranili večjo količino zemlje in tako med mrežo za golom in lokalno cesto dobili večjo ravno površino. S tem smo pridobili prostor katerega bomo v prihodnje lahko v skladu s potrebami in željami nadgradili za namen izvajanja različnih športno-družabnih vsebin.

V spodnji galeriji si lahko ogledate tako slike z obiska sv. Miklavža in njegovega “pohoda” po Kotu, kot tudi nekaj slik zgoraj omenjenih zemeljskih del.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s