• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Sužid ponovno na koledarju poletnih turnirjev

V Sužidu se je v nedeljo, 7. julija, po dvoletnem premoru ponovno odvil malonogometni turnir. Na igrišču, bolj znanim pod lokalnim imenom “Lasc”, se je zbralo 12 ekip, ki so bile razporejene v štiri skupine. Organizatorjem sta šla na roke tako precejšnja udeležba ekip kot tudi prijetno poletno vreme. Iz skupine sta v četrtfinale napredovali najboljši ekipi tričlanske skupine. Naši fantje so se morali po dveh porazih in zasedenem zadnjem mestu posloviti že po skupinskem delu tekmovanja. Žreb je za nasprotnike Kotarjev določil ekipi Idrskega in ekipo Garje iz Tolmina in okolice. Kot se je na koncu izkazalo, so slednji postali tudi zmagovalci turnirja, ekipa Idrskega pa je zasedla prav tako dobro 3. mesto. Drugi so bili fantje iz Lokavca, 4. mesto pa je pripadlo domačinom.

Kotarji: Srečko, Simon Č., Robi, Jure, Marko L., Andrej, Sebastjan, Edi

Predtekmovanje; skupina D, prva tekma (13.00)

Kotarji 0 : 1 (0:0) Garje

Proti Garjam so se igralci naše ekipe dobro branili in uspeli vse do zadnje četrtine tekme ohraniti začetni izid. Takrat pa se je žal zgodil prelomni trenutek tekme in morda tudi turnirja, kar se našega nastopa tiče … V kazenskem prostoru je našega igralca Jureta med padcem v roko zadel strel nasprotnika, sporno situacijo pa je sodnik ocenil kot namerno dejanje in našim nasprotnikom dal priložnost za vodstvo. Z uspešno izvedbo kazenskega strela oz. penala so tako prešli v prednost, našim fantom pa do konca tekme ni uspelo več izenačiti. Še najbližje uspeha je bil Robi po močnem strelu z razdalje, a je žal pot žogi v mrežo preprečila prečka.

Predtekmovanje; skupina D, druga tekma (15.00)

Kotarji 0 : 3 (0:2) Idrsko

V drugo tekmo z Idrskim so Kotarji krenili premalo odločno in zbrano v obrambi, kar so znali nasprotniki hitro kaznovati in do konca prvega dela tekme prišli do vodstva z dvema goloma razlike. Tudi v drugem polčasu našim, kljub bolj odprti igri in agresivnejšemu pristopu ni uspelo izida preobrniti. Tako se se morali od turnirja posloviti brez točke, kot tudi brez doseženega zadetka.

Pohvale TŠD Sužid za ponovno obuditev turnirja in veliko uspeha pri nadaljevanju turnirja tudi v bodoče.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: