• Partnerji


  PODPIRAJO NAS:

  Kamp Lebanč

  KS BREGINJ

 • Povezave

 • Arhiv (po mesecih)

Obeležili in analizirali praznično leto ter kovali plane za prihodnost

Za našim društvom je pester vikend, v katerem smo se na dveh dogodkih spomnili na lansko leto oz. preteklo delovanje nasploh. Začelo se je v soboto zvečer, ko smo se po udeležbi na koncertu Aleksandra Mežka podali v Restavracijo Kotlar na sprejem pri županji oz. pogostitev za jubilante iz preteklega leta, zaključili pa v nedeljo popoldan s 4. rednim občnim zborom.
V kolikor kdo ne pozna naše zgodovine in se sprašuje o čem je govora v prejšnjem stavku, si o preteklem delovanju in jubileju lahko prebere tukaj (str. 18).

Občina je poskrbela za zanimiv in vesel večer. Poleg našega društva so okrogel jubilej praznovala še štiri društva, vsi pa smo za dosedanje delo prejeli lepo darilo, ki nas bo spominjalo na to obdobje, obenem pa nam dalo zagon za nadaljnje delo. V dar smo namreč dobili kipec Simona Gregorčiča, simbola naše občine. Za dosedanjo pozornost in pomoč bi se radi občini Kobarid kot tudi županji Darji Hauptman zahvalili, želimo pa si uspešnega sodelovanja še naprej.

Občnega zbora se je udeležilo sicer skromno število naših članov (nekateri so se za izostanek opravičili), a je kljub temu t.i. zbor vseh članov opravil vse formalnosti, ki so predvidene za tovrstna srečanja. Poleg sprejema poročil za preteklo leto smo sprejeli ambiciozen plan dela za leto 2013 in za bolj tekoče delovanje v prihodnje v upravnem odboru naredili nekaj sprememb (novo sestavo UO in ostale organe si lahko ogledate tukaj). Plan dela smo v preteklem letu v veliki večini tudi uresničili, zato nas novi organizacijski podvigi, ki nas čakajo letos, ne skrbijo pretirano. Še naprej bomo poskušali v čim večji meri sodelovati tudi s preostalimi društvi. Vsi predstavniki društev in posamezniki udeleženi na občnem zboru so pohvalili naše delo in izpostavila dobro sodelovanje z njimi.
Med potekom občnega zbora so si vsi zbrani lahko preko diaprojekcije ogledali slikovni prikaz dejavnosti našega društva v letu 2012, po koncu uradnega dela pa je sledila še manjša pogostitev.

2 komentarja

 1. Ma mi smo legende dej… 😉

 2. Specialno je bilo – v soboto smo se imeli res zelo lepo, tako da res hvala županji in sodelavcem za čudovit večer in našim članom za udeležbo in veliko pozitivne energije ki jo je vsak posebej dal temu dogodku.
  V nedeljo se je sicer začelo bolj slabo, saj me je zelo negativno presenetila udeležba naših članov glede na število prejetih opravičil, ampak takoj ko smo štartali so se zadeve obrnile v pozitivno smer – veseli me, da imamo toliko članov ki so udeleženi na različnih področjih, tako da imamo kaj pokazat in posledica tega je, da je naše delo tudi opaženo.

  Uradnih srečanje je konec, nastopil je čas za nadaljevanje za letos začrtanih planov…

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: